من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
منم تونت خوندم 28 قسمته ولی اگخ بخواد این همه گندو تویه قسمت جمع کنه کارگردان خراست
آره مثلا آرش و رستا بهم برسن دروغ ننه آوا معلوم بشه بفهمن کار نکیساست بابای آرش لو بره مرسده کدوم رو انتخاب کنه اتابک یا شوهر قبلیش تکلیف اوا و رابی معلوم بشه
میترسم اخر رستا با منوچهر هادی ازدواج کنه تو فیلم
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
فکر میکنی مامان آوا چ دروغی گفته من خیلی برام سواله؟
نمیدونم ولی اون خرسه ک اتیش گرفت قضیش چی بود؟من میگم یه ازتباطی بین نکیسا و مادر آواست شاید مادر نکیسا هم هست
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟