2777
2789
سلام مامان خوشگل  من همونم که یه بار با هم تو خصوصی صحبت کردیم منم امروز آمپول hcg زدم و کلوم ...

سلااااام عزیز دلم فدای تو بشم ❤❤❤❤وای انشالله این ماه بیاییم اینجا خبر مامان شدنمونو بگیم منم موعدم ۹ تیر هس

مامان دو قلوها 👶👶
سلام مامان خوشگل  من همونم که یه بار با هم تو خصوصی صحبت کردیم منم امروز آمپول hcg زدم و کلوم ...

من این ماه روز سیزده یه فولی ۱۸داشتم تو چی؟

مامان دو قلوها 👶👶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلااااام عزیز دلم فدای تو بشم ❤❤❤❤وای انشالله این ماه بیاییم اینجا خبر مامان شدنمونو بگیم منم موعدم ...

فدات شم عزیزم

به خدا خیلی حس ششم میگه مامان شدی

چند روز بعد از موعد باید بی بی چک بزنی؟ 

من خرداد 19 ام پرید شدم

باید 19 تیر بی بی بزنم یا 14روز بعد تزریق hcg؟ 

عزیزم من سونوی فولیکول نرفتم یعنی دکتر ننوشت چون من مشکل تنبلی و اینا ندارم اصلا

اینا رو برای دوقلو شدن مصرف کردم چون همسرم دوست داره 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
فدات شم عزیزم به خدا خیلی حس ششم میگه مامان شدی چند روز بعد از موعد باید بی بی چک بزنی؟  من ...

وااای خدا از دهنت بشنوه😍😍😍😍😍 انشالله❤ والا میگن ۱۴روز بعد مثبت باشه یعنی بارداری من جمعه هفته پیش زدم یعنی این جمعه میشه ۱۴روز دوشنبه هم موعدمه 

اها پس انشالله ک یه دختر پسر توپولو خدا بهت بده

مامان دو قلوها 👶👶
وااای خدا از دهنت بشنوه😍😍😍😍😍 انشالله❤ والا میگن ۱۴روز بعد مثبت باشه یعنی بارداری من جمعه هفته پ ...

ان شاء الله 

خیلی ممنون عزیزم 

یادت نره خبرم کنی از بی بی چک مثبتت ❤️😍

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

من دوتا زدم اما تو ۱۲ ساعت یعنی ۱۰ هزار واحد و تو زمان ۱۲ساعت زدم گفت زیر ۳۰ سالی دوتاشو باهم نزن

یعنی تاثیر داره برا حاملگی یا همزمان باید زد؟

خدایا نی نی قشنگمو بهم ببخش
من دوتا زدم اما تو ۱۲ ساعت یعنی ۱۰ هزار واحد و تو زمان ۱۲ساعت زدم گفت زیر ۳۰ سالی دوتاشو باهم نزن ی ...

والا دکترمن به جای این آمپول واریوپپتیل داد با اون حامله شدم

مامان دو قلوها 👶👶