2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

244 بازدید | 12 پست

خواهرشوهرم از شوهرش جدا شده و تو زندگی خیلی مشکل داشته البته خودشم کم حرومزاده و بدذات نیست. اونوقت هرچی میشه هی مادرشوهرم منو با اون مقایسه میکنه، یه دوره شوهرم بداخلاق شده بود و کتکم می زد هی مادرشوهرم میگفت وای ... هم همینطوری بوده وای نکنه زندگیت مثل اون بشه و شوهرم هم فکر میکرد چون خواهرش کتک خورده حالا منم بخورم مهم نی، الآنم که ویار بارداری دارم تا حالم بد میشه، میگن ... هم همینطوری بوده. 

کلا هرکی تو هرچی مشکل داشته منو با اون مقایسه می کنن که مسئله منو بی اهمیت جلوه بدن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهرم وقتی عقد بودم یه بار جلوی خانوادم بهم گفت دخترم یه شوهر داری و خونه داری میکنه بیا و ببین پس اونم سه سال ازت بزرگتره 

حالا من کاری نکرده بودم 

حالا من شوهرم به حرفمه و دوتا بچه دارم و خونه ماشین به ناممه،دختر اون رو از خونش انداختن بیرون و طلاق گرفته

غصه نخور عزیزم خدا جای حق نشسته

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
پدر شوهرم وقتی عقد بودم یه بار جلوی خانوادم بهم گفت دخترم یه شوهر داری و خونه داری میکنه بیا و ببین ...

خدا کنه شوهر منم رام من بشه چون جاری و خواهرشوهرم و اونا همه شون پشت هم هستن و دوس ندارن من پیشرفت کنم و همیشه حسادت و کم محلی میکنن

پدر شوهرم وقتی عقد بودم یه بار جلوی خانوادم بهم گفت دخترم یه شوهر داری و خونه داری میکنه بیا و ببین ...

شوهرت از اول باهات خوب بود یا بعدش خوب شد؟ من از اول دوستم داشت ولی جوشی بود الان تو بارداری یه کم بهتر شده نمیدونم همینطوری می مونه یا مثل قبل میشه باز

خدا کنه شوهر منم رام من بشه چون جاری و خواهرشوهرم و اونا همه شون پشت هم هستن و دوس ندارن من پیشرفت ک ...

عزیزم اونا همه یکی باشن خودت بدونی با شوهرت چطور رفتار کنی اونا هیچی نمیتونن کنن 

قلق شوهرتو دستت بگیر و از همون استفاده کن 

شوهرت از اول باهات خوب بود یا بعدش خوب شد؟ من از اول دوستم داشت ولی جوشی بود الان تو بارداری یه کم ب ...

از اول دوستم داشت ولی من لجباز بودم و زبون دراز ماهم دوره مشکلات داشتیم زیاد اما من کم کم قلق شوهرم دیتم اومد فهمیدم نقطه ضعفش محبته چون خانوادش حتی محبت هم میخواستن بکنن به بدی میکردن 

از اول دوستم داشت ولی من لجباز بودم و زبون دراز ماهم دوره مشکلات داشتیم زیاد اما من کم کم قلق شوهرم ...

منم یه دوره که زبون درازی و لجبازی کردم خیلی بد شد اما من همش یادم میاد رو من دست بلند کرده ناراحت میشم، میگم جلوی خانواده اش و تو زندگیم سبک شدم دیگه

منم یه دوره که زبون درازی و لجبازی کردم خیلی بد شد اما من همش یادم میاد رو من دست بلند کرده ناراحت م ...

اره اون خیلی دیگه بدجور شده 

اما نبایدم میزاشتید خونوادش بفهمن 

اما عیب نداره الان از اول شروع کن و زندگیتو بساز 

به حرفای خانوادش اصلا اهمیت نده