خواهرشوهرم از شوهرش جدا شده و تو زندگی خیلی مشکل داشته البته خودشم کم حرومزاده و بدذات نیست. اونوقت هرچی میشه هی مادرشوهرم منو با اون مقایسه میکنه، یه دوره شوهرم بداخلاق شده بود و کتکم می زد هی مادرشوهرم میگفت وای ... هم همینطوری بوده وای نکنه زندگیت مثل اون بشه و شوهرم هم فکر میکرد چون خواهرش کتک خورده حالا منم بخورم مهم نی، الآنم که ویار بارداری دارم تا حالم بد میشه، میگن ... هم همینطوری بوده.
کلا هرکی تو هرچی مشکل داشته منو با اون مقایسه می کنن که مسئله منو بی اهمیت جلوه بدن...
پدر شوهرم وقتی عقد بودم یه بار جلوی خانوادم بهم گفت دخترم یه شوهر داری و خونه داری میکنه بیا و ببین ...
شوهرت از اول باهات خوب بود یا بعدش خوب شد؟ من از اول دوستم داشت ولی جوشی بود الان تو بارداری یه کم بهتر شده نمیدونم همینطوری می مونه یا مثل قبل میشه باز
شوهرت از اول باهات خوب بود یا بعدش خوب شد؟ من از اول دوستم داشت ولی جوشی بود الان تو بارداری یه کم ب ...
از اول دوستم داشت ولی من لجباز بودم و زبون دراز ماهم دوره مشکلات داشتیم زیاد اما من کم کم قلق شوهرم دیتم اومد فهمیدم نقطه ضعفش محبته چون خانوادش حتی محبت هم میخواستن بکنن به بدی میکردن
میشه گرفتن مجوز و رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘