2777
2789
عنوان

مشاوره

47 بازدید | 7 پست

کسی شماره ی یه مشاوره تلفنی خوب داره بهم بده. 1480 رو خودم میدونم

خیلی نیاز دارم بهش

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

هست تو نت بزنین پره اولشون 9099 داره منتها خداد تومن میاد رو قبض تلفنتون ،یه پیشنهاد بهترین مشاور اول خودتی چون شما خودت رو بهتر از هرکس میشناسی و حتی طرف مقابلت رو نه یه ادم غریبه که چهار تا کتاب خونده و دید کلی داره به همه نه جزیی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هست تو نت بزنین پره اولشون 9099 داره منتها خداد تومن میاد رو قبض تلفنتون ،یه پیشنهاد بهترین مشاور او ...

از پسش برنمیام. وا موندم. دیگه نمیدونم چیکار کنم😢

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
مشکلتون تو چه زمینه ای هست؟

با شوهرم. معاشرت نکردنش

اگر ذاتا اهل معاشرت نیست با مشاور و روانشناس هم درست نمیشه عزیزم چون ذاتیه و درست نشدنی دوست دارین م ...

تو نامزدی گفتم نکنه اهل رفت و آمد نباشی بعدا به مشکل بخوریم. گف نبابا چه حرفیه. من که نمیتونم هرکی دعوتمون کرد بگم نه. همه ازم دلگیر بشن. دارم دیوونه میشم