2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین

92 بازدید | 15 پست

بچه ها باشگاه خوب و قیمت مناسب شمال تهران میشناسین!؟ 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

خیلیییییییی گرونه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منطقه چند؟

۱

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

يه هفته ام صبر كن حرفشه دوباره تعطيل كنن نري الكي شهريه بدي تعطيل كنن سوخت شه

باشگاهه ما كه قبل عيد تازه شهريه داده بودم الان ميگه سوخت شده در صورتي كه تعطيلي دسته من نبوده كه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

خیلیییییییی گرونه

چقد

يه هفته ام صبر كن حرفشه دوباره تعطيل كنن نري الكي شهريه بدي تعطيل كنن سوخت شه باشگاهه ما كه قبل عيد ...

اینهمه صبر کردم اخه😑🤦🏻‍♀️

دیگه طاقت ندارم

نه بابا چرا باید شهریه بسوزه

بعدشو اوکی میکنن ترم بعدی میری

چقد

والا ما شرق تهرانیم ، گفت اگه هر روز بیایی ۱تومن 

هر دوازده روزی سیصد و خورده ای

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
والا ما شرق تهرانیم ، گفت اگه هر روز بیایی ۱تومن  هر دوازده روزی سیصد و خورده ای

ترمی حساب کن مثلا سه روز در هفته

هر روز که ادم نمیره باشگاه اخه

اینهمه صبر کردم اخه😑🤦🏻‍♀️ دیگه طاقت ندارم نه بابا چرا باید شهریه بسوزه بعدشو اوکی میکنن ترم بع ...

منم تازه ثبت نام كردم ميخوام امروز رفتم حرف بزنم مسخره بايه قبله عيدشو نكنه

باورت ميشه هركي شهريه داده بود شهريشو سوخت كردن بيشورا؟

در صورتي كه اصلا دسته كسي نبوده تعطيلات وظيفشون بود بزارن ادامشو بريم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

منم تازه ثبت نام كردم ميخوام امروز رفتم حرف بزنم مسخره بايه قبله عيدشو نكنه باورت ميشه هركي شهريه د ...

خیلی کار زشتی کردن

باشگاه کجا!؟ 

خیلی کار زشتی کردن باشگاه کجا!؟ 

غربم عزيزم

ترمی حساب کن مثلا سه روز در هفته هر روز که ادم نمیره باشگاه اخه

اخه من هر روز میرفتم قبلا۵۰میدادم تو شهر خودمون

تهران گرونه

هر روز که میرفتم تو یک‌ ماه ده کیلو کم کزدم

اخه من هر روز میرفتم قبلا۵۰میدادم تو شهر خودمون تهران گرونه هر روز که میرفتم تو یک‌ ماه ده کیلو کم ...

تو یک ماه ده کیلو ! 

یا حسین 

ترک نخوردی !؟