خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
يه هفته ام صبر كن حرفشه دوباره تعطيل كنن نري الكي شهريه بدي تعطيل كنن سوخت شه
باشگاهه ما كه قبل عيد تازه شهريه داده بودم الان ميگه سوخت شده در صورتي كه تعطيلي دسته من نبوده كه
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
اینهمه صبر کردم اخه😑🤦🏻♀️ دیگه طاقت ندارم نه بابا چرا باید شهریه بسوزه بعدشو اوکی میکنن ترم بع ...
منم تازه ثبت نام كردم ميخوام امروز رفتم حرف بزنم مسخره بايه قبله عيدشو نكنه
باورت ميشه هركي شهريه داده بود شهريشو سوخت كردن بيشورا؟
در صورتي كه اصلا دسته كسي نبوده تعطيلات وظيفشون بود بزارن ادامشو بريم
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
ترمی حساب کن مثلا سه روز در هفته هر روز که ادم نمیره باشگاه اخه
اخه من هر روز میرفتم قبلا۵۰میدادم تو شهر خودمون
تهران گرونه
هر روز که میرفتم تو یک ماه ده کیلو کم کزدم