2777
2789
عنوان

فولیک اسید

156 بازدید | 18 پست

روزی چندتا باید فولیک اسید خورد تو بارداری

من دکترم دوشنبه وقت داده تا اون روز  میخوام بخورم ولی نمیدونم چندتا

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یدونه گلم

مرسی عزیزم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
یه دونه

ممنون گلم

از اول بارداری روزی یکی تا اخر الان دیگه پروتکل جدید مرکز بهداشتا یدوفولیک میدن

اهان

ممنونم از راهنماییت عزیز

ی دونه ترجیعاشب

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
از اول بارداری روزی یکی تا اخر الان دیگه پروتکل جدید مرکز بهداشتا یدوفولیک میدن

من برا پیش بارداری استفادع میکنم فولیک اسیدم تموم شده بنظرتون یدوفولیک بگیرم بهتره ؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چند ماه خوردید؟

۳

۴ماهی هس البته یکم نامرتب

من برا پیش بارداری استفادع میکنم فولیک اسیدم تموم شده بنظرتون یدوفولیک بگیرم بهتره ؟

قبل بارداری همون اسیدفولیک بخور

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗
دکتر به من قبل بارداری داده گفته سه ماه بخور چرا واسه شما قبلش نداد؟

بچه چندمته ؟

کلا درستش اینه از ۳ ماه قبل بارداری بخوری

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗