2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 123 پست
سفیده تخم مرغ چطوریه؟پودره یا سفیده تخمه مرغه خام؟الان تو این وضعه کرونا سفیده تخمه مرغه خام خوردن ا ...

پودره،از لوازم قنادیا باید بگیری،وقتی با شکر و ککائو وانیل و شیرخشک قاطی بشه مزه بد نداره دیگه،من چون خودم ورزشمیکنم و ازین استفاده میکردم راضیم خیلی،ن ضرر داره مث قرصای چاقی،ن که مثمکمل های اماده معلوم نیس چی بریزن توش

وخداوند عشق را آفرید...
پودره،از لوازم قنادیا باید بگیری،وقتی با شکر و ککائو وانیل و شیرخشک قاطی بشه مزه بد نداره دیگه،من چو ...

آره دقیقا چون مطمئن بنظر میاد خواستم استفاده کنم ازش،ورزشم همیشه سعی کردم در طوله روز داشته باشم ولی اگه اینو بخورم باید ورزشو بیشتر کنم.

امیدوارم خوده پودره سفیده تخم مرغشم مشکلی بوجود نیاره حالا بخوام هیکلمو درست کنم کرونا بگیرم ریه‌هام خراب شه😩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پودره،از لوازم قنادیا باید بگیری،وقتی با شکر و ککائو وانیل و شیرخشک قاطی بشه مزه بد نداره دیگه،من چو ...

سلام گلم قیمت پودرش چنده؟؟؟وشما چه شیرخشکی استفاده کردی؟اگه بدون ورزش استفاده کنم اشوالی نداره؟باید روزی چچقد استفاده کنم؟در ماه چند کیلو اضافه کردی؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم

آره دقیقا چون مطمئن بنظر میاد خواستم استفاده کنم ازش،ورزشم همیشه سعی کردم در طوله روز داشته باشم ولی ...

خدا نکنه مشکلی برات پیش بیاد،من الان دارم وزن کم میکنم۱۸،براهمین مصرفم کمتره میخام خوش فرم لاغر شم اندامم بد نشه،سفیده تخم مرغ چون پروتئن خالصه میخورم

وخداوند عشق را آفرید...
سلام گلم قیمت پودرش چنده؟؟؟وشما چه شیرخشکی استفاده کردی؟اگه بدون ورزش استفاده کنم اشوالی نداره؟باید ...

عزیزم من گرفتم کیلویی۷۰ بود سفیده تخم مرغ،شیرخشک نان میگیرم،باید ورزش کنی اگ نکنی مث خودم زیادی چاق میشی و چون پروتینش بالاس و انرژی زیادی داره احساس خفگی میکنی سنگین میشی ،اگ ورزش سبک کنی یه نصف قاشق قبل ورزش یه نصفه بعد ورزش

وخداوند عشق را آفرید...
خدا نکنه مشکلی برات پیش بیاد،من الان دارم وزن کم میکنم۱۸،براهمین مصرفم کمتره میخام خوش فرم لاغر شم ا ...

موفق باشید خیلی...😍😍😍

فعلا چند تا چیزو خریدمو مخلوط کردم که برم استفاده کنم روزانه،امیدوارم عالی بشه همه چی...😃

من هم همین مشکلو داشتم هر روشی هم امتحان کردم کارساز نبود. اخرش بعد خوندن کلی مطلب این ترکیبو امتحا ...

ببخشید یه سوال.من ایناییکه گفتیدو خریدم و آسیاب شده با هم قاطی کردم به نسبتای یکسان.بعد الان خیلی تندهههه،بخاطره جو دوسره؟نمیدونم عادیه یا نه،واسه شمام تند میشد این ترکیب؟بعد اگه با شیرکاکائو آماده قاطی کنم بخاطره تندیش طعمش بدجور نمیشه؟میخوام از فردا شروع کنم استفاده ازشو.

من هم همین مشکلو داشتم هر روشی هم امتحان کردم کارساز نبود. اخرش بعد خوندن کلی مطلب این ترکیبو امتحا ...

مشکل حل شد⁦🤦🏻‍♀️⁩طرف سویارو خواسته آسیاب کنه ریخته تو دستگاهی که قبلا توش فلفل سیاه آسیاب کرده😐خداروشکر ریختم تو شیرکاکائو مشخص نبود اصلا مزش...

موفق باشید خیلی...😍😍😍 فعلا چند تا چیزو خریدمو مخلوط کردم که برم استفاده کنم روزانه،امیدوارم عالی ...

ان شالله جواب میگیری،ولی سعی کن مث من نشی ک حالا بخای کم کنی🤣🤣

وخداوند عشق را آفرید...
مشکل حل شد⁦🤦🏻‍♀️⁩طرف سویارو خواسته آسیاب کنه ریخته تو دستگاهی که قبلا توش فلفل سیاه آسیاب کرده😐خد ...

وااای باید اونو پاک میکردش منم اون عطاری که رفته بودم یه چیز دیگه اسیاب کرده بودن قبلش ولی قشنگ پاکش کردن بعد اونارو ریختن😂 نه مزه تلخ نداره از همین بوده