2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دوست پسراتون مهم ان من نداشتم محردیم ولی هرجور فکر میکنم میبینم راحت میتونستم ازش دل بکنم البته اصن عاشقش نمی‌شدم چین اینا بابا بیخیال الانم برا شوهرم میگم وقتی دعوا کردیم به من زنگ نزن نمیخوام ببینمت گوشیمم خاموش میکنم دوساعت بعدش از سرکار میاد خیلی ضایس😑

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
وای ببخشید...فکر نمیکردم  بیایی تاپیکم... 😀😀

😁😁دیدی چه حواسم هس

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
واقعا دوست پسراتون مهم ان من نداشتم محردیم ولی هرجور فکر میکنم میبینم راحت میتونستم ازش دل بکنم البت ...

دوس پسر مثقالی چند؟؟؟؟ 😀  اول خانواده بعد شریک واقعی زندگی....‌

دوس پسر مثقالی چند؟؟؟؟ 😀  اول خانواده بعد شریک واقعی زندگی....‌

بالاخره یه عاقل پیدا شد والا چین اینا بهش بگو نه سره سه سوت میره با یکی دیگه 

آره والا...‌ دیگه قول میدم یواشکی از روی پشت بوم عکس  گلهای خونه تون رو نگیرم😀😂

😂😂😁

بالاخره یه عاقل پیدا شد والا چین اینا بهش بگو نه سره سه سوت میره با یکی دیگه 

هر کسی صلاح خودش رو بهتر میدونه.... ما خوزستانی ها یه ضرب المثل داریم :"" بشین سنگین تا بختت بیاد رنگین "" یعنی  سنگین و باوقار باش تا بخت خوب نصیبت بشه

هر کسی صلاح خودش رو بهتر میدونه.... ما خوزستانی ها یه ضرب المثل داریم :"" بشین سنگین تا بختت بیاد رن ...

ای گفتی حرفتو طلا بگیر بده نی نی یار بزنه سر در سایت منم توخونه نشستم با سیبیل چنگیزی یه روز توراه مدرسه که امتحان اخر سال بود اومدم خونه شوهرم منو دیده قبلا شاگرد داییم بود بعد برق سیبیلام گرفتش عاشق شد😁والا هی میگن بزن و ابرو وردار هیچ کارم نکردم خودش اومد گوشیم نداشتم 

هییییییع مردی فکر کردم دختری😱چادرم کو 😁

مدله حرف زدنش خانومانه بود😂😂منم رکب خوردم😅

هیییی فردین رکب خوردی مردِ😁