2777
2789
عنوان

چرا اخه

184 بازدید | 16 پست

چرا این ماه همه علائم بارداری رو  داشتم از حالت تهوع و دل درد و کمردرد و پا درد و یبوست و سینه درد و ضعف و سرگیجه و هر علائمی ک بارداری داره رو داشتم مخصوصا تاخیر که ۲۰ روز تاخیر داشتم اما ازمایشم منفی بود چرا؟ خدا میخواد چیمو امتحان کنه ؟؟من این ماه خیلی دل بسته بودم من این ماه خیییلی دعا و ختم برداشتم چرا اخه😥😥😭 همش دوماهه اقدامم اما نمیتونم دلم نی نی میخواد دیگه😔😔😥

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکمی صبور باش، شما تازه شروع کردی، والا ما که خیلی وقته داریم تلاش میکنیم به اندازه شما بیقرار ...

اخه این ماه مطمئن بودم هست😔😔 نمیدونی چی میگم بخدا ۲۰ روز تاخیر با علائم بارداری

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
اخه این ماه مطمئن بودم هست😔😔 نمیدونی چی میگم بخدا ۲۰ روز تاخیر با علائم بارداری

عزیزم از بس به خودت تلقین کردی که بارداری پریود نشدی، این چیزا همش ذهنیه، یکمی بهش فکر نکن، إن شاءالله خودش برات پیش میاد🤲🏻

اینو بکن تجربه برای از این به بعدت تا آزمایش ندادی بی بی چک نزدی توهم بارداری نزن که بدتر شادو پشیمو ...

اخه الان با این اوضام حتمن کیست دارم ک انقد دیر پری شدم کیست باشه یعنی تا اطلاع ثانوی اقدام تعطیله

اصلا نامید نباش شاید تمام این علائم خیر بود بالاخره بدنت واکنش نشون داده ومیتونه نشونه آمادگیت باشه،به خودت زمان بده عزیزم انشاالله خیییلی زود طعم شیرین مادر شدن روبچشی،دعا وتوسلت هم فراموش نشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
اخه الان با این اوضام حتمن کیست دارم ک انقد دیر پری شدم کیست باشه یعنی تا اطلاع ثانوی اقدام تعطیله

نه بابا این طوریام نیست من خودم الان یک ساله بارها این بلا سرم اومده 

به نظرم خدا بخواد بده میشه انقد بارداریای عجیب هست که نگو خدا بخواد میشه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
عزیزم امضاتو خوندم، صلوات فرستادم برات🙏🏻♥🤲🏻

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه این صلواتو...

الهی به حق فاطمه ی زهرا هر حاجتی داری هر چه زودتر برآورده بخیر بشه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات