2777
2789
عنوان

گفتم برو بجهنم

883 بازدید | 106 پست

با نامزدم دعوامون شد گفتم برو بجهنم خیلی ناراحت شده حتی گفتم ببخشید بازم ناراحته آشتی کرده اما ناراحت منم اصلا ن جواب پیامش میدم خیلی هم بهش بی محلی میکنم آخه من معذرت خواهی کردم بنظرتون کارم اشتباه بود

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕

عه چ سوسوله😬😬😬🤪

بستگی داره ب چ دلیل گفته باشی اینو😅😅

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بله کارت اشتباه بوده قلبشو شکستی 😔😔😔چرا بدون فکر هرحرفیو میزنید خب ماهم آدمیمم دل داریم و احساس بی احساس و از سنگ نیستیم که

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه چ سوسوله😬😬😬🤪 بستگی داره ب چ دلیل گفته باشی اینو😅😅

گفت برو با همون دوستات چت کن آخه دیر جوابش دادم منم گفتم برو بجهنم بعد پشت تلفن الکی ادا گریه در آوردم خدا منو ببخشه  

گفت برو با همون دوستات چت کن آخه دیر جوابش دادم منم گفتم برو بجهنم بعد پشت تلفن الکی ادا گریه در آور ...

چن سالتونه؟؟؟😕😕😕😕

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

اگر شوهرم توی نامزدی به من این حرفو میزد جدا می‌شدم 

رودربایستی که نداریم کسی که توی نامزدی که وقت شناخت و گل و بلبله و همه تلاششون اینه که تصویر خوبی از خودشون نشون بدن، دهنش به توهین باز شه بعد از ازدواج خییییلی بدتر هاشو هم می‌تونه بگه 

بله کارت اشتباه بوده قلبشو شکستی 😔😔😔چرا بدون فکر هرحرفیو میزنید خب ماهم آدمیمم دل داریم و احساس ب ...

واقعا اونم خیلی ناراحت هی میگه عین بغض تو گومه آخه من گفتم ببخشید که   

اگر شوهرم توی نامزدی به من این حرفو میزد جدا می‌شدم  رودربایستی که نداریم کسی که توی نامزدی که ...

وای یعنی کارم خیلی بد بود آخه عادت کردم  

گفت برو با همون دوستات چت کن آخه دیر جوابش دادم منم گفتم برو بجهنم بعد پشت تلفن الکی ادا گریه در آور ...

عه گنا داش خو🤐دلش چت میخواسه

ی ذره دیگم نازشو بکش دیدی اشتی نمیکنه بدتر دعوا کن باهاش😅😅😅

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
واقعا اونم خیلی ناراحت هی میگه عین بغض تو گومه آخه من گفتم ببخشید که    

فایده نداره متاسفانه قلبی که بشکنه با یه ببخشید و معذرت خاهی درست نمیشه 😔😔😔😔

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
عه گنا داش خو🤐دلش چت میخواسه ی ذره دیگم نازشو بکش دیدی اشتی نمیکنه بدتر دعوا کن باهاش😅😅😅

😐😐😐😐😐

هر کس یه ظرفیتی داره،بعضیا کلا تحمل بی احترامی ندارن

من اصلا تحملشو ندارم