بعضی دوستا خیلی عنن. دوستم منو برد تو گروه که تقلب کنیم . بعد دوست دوستم که دوست منم میشه😂یه سواب پ ...
اقا من دلم برات کباب شد خیلی بده شریک جرمت اینجوری باشه🤣🤣🤣🤣
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
دهنمونو سرویس کردی با این پروکسیی نه جدیده، وقتی زندگیتو ول میکنی میری این چیزا ...
😂😂😂امروز ی لحظه ب دلم اومد گوشیمو بکوبونم ب دیوار دلم نیومد با مشت زدم تو دیوار دردم گرف😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
تو غلط کردی میای تعریف میکنی برام کیه از کجا اومده😡😡😡😡😡
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
واقعا داغ جیگر سوزیه مخصوصا بفهمی تورو برا کارشون میخان😂کثافتا. تف تو ذات یَک یَکشون
😂😂😂اخ اخ آره
ی گروه دیگ پیدا نکردی برا تقلب؟؟
واقعا داغ جیگر سوزیه مخصوصا بفهمی تورو برا کارشون میخان😂کثافتا. تف تو ذات یَک یَکشون
😂😂😂اخ اخ آره
ی گروه دیگ پیدا نکردی برا تقلب؟؟
ن دیگه خودم الان یه راه پیدا کردم از رو پی دی اف سرچ میکنم. 😎
افرین من ادمای خودکفارو دوس