2777
2789
عنوان

شما بودین بادوستتون کار میکرذین؟؟؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست
بعضی دوستا خیلی عنن. دوستم منو برد تو گروه که تقلب کنیم . بعد دوست دوستم که دوست منم میشه😂یه سواب پ ...

عاها اره با تلاش زیاد فهمیدم چیشد 😂😂

خداوکیلی نامردیه توقعش الکی بوده ازت 😐

بعضی دوستا خیلی عنن. دوستم منو برد تو گروه که تقلب کنیم . بعد دوست دوستم که دوست منم میشه😂یه سواب پ ...

اقا من دلم برات کباب شد خیلی بده شریک جرمت اینجوری باشه🤣🤣🤣🤣

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن هنوزم منتظرم پرو کسی وصل شه بیاد😂😂😂😂😂 این دوستت کیه نکنه منم😐

دهنمونو سرویس کردی با این پروکسیی 

نه  جدیده، وقتی زندگیتو ول میکنی میری این چیزا طبیعیه  

عاها اره با تلاش زیاد فهمیدم چیشد 😂😂 خداوکیلی نامردیه توقعش الکی بوده ازت 😐

اره خب اگه یاد داشتم میگفتم. بیشعور منو جلو پسرای کلاسمون ضایع کرد با اون وضع حرف زدنش. حالا منم نشستم دارم میخونم که محتاج اون گوز خانم نشم 😏

بعدا وجود نداره یا الان یا هیچ وقت. ❤

احتمالا ب خوشگلیت حسودیشون میشه

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
 اقا من دلم برات کباب شد خیلی بده شریک جرمت اینجوری باشه🤣🤣🤣🤣

واقعا داغ جیگر سوزیه مخصوصا بفهمی تورو برا کارشون میخان😂کثافتا. تف تو ذات یَک یَکشون

بعدا وجود نداره یا الان یا هیچ وقت. ❤
 دهنمونو سرویس کردی با این پروکسیی  نه  جدیده، وقتی زندگیتو ول میکنی میری این چیزا ...

😂😂😂امروز ی لحظه ب دلم اومد گوشیمو بکوبونم ب دیوار دلم نیومد با مشت زدم تو دیوار دردم گرف😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو غلط کردی میای تعریف میکنی برام کیه از کجا اومده😡😡😡😡😡

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اره خب اگه یاد داشتم میگفتم. بیشعور منو جلو پسرای کلاسمون ضایع کرد با اون وضع حرف زدنش. حالا منم نشس ...

اره بابا به هیچ کدوم ازین تحفه ها متکی نباش فقط خوددددت

واقعا داغ جیگر سوزیه مخصوصا بفهمی تورو برا کارشون میخان😂کثافتا. تف تو ذات یَک یَکشون

😂😂😂اخ اخ آره

ی گروه دیگ پیدا نکردی برا تقلب؟؟

😂😂😂اخ اخ آره

ی گروه دیگ پیدا نکردی برا تقلب؟؟

اگه پسره در جا باهاش کات کن 

اگه دختره نه شاید دوستش بهش پیام داده اونم جوابشو داده نمیشد بگه حالا چون این‌یکی دوستم هست جواب پیام اینو ندم  

انقد# حساس و زود رنج نباشیم 

مثل# کنه رفتار نکنیم 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ن دیگه خودم الان یه راه پیدا کردم از رو پی دی اف سرچ میکنم. 😎

افرین من ادمای خودکفارو دوس