2777
2789
عنوان

خواب دزد

253 بازدید | 11 پست

سلام. بچه ها تا بحال شده خواب ببینید ماشینتون رو دزد برده یا خونتون دزدی شده؟ تعبیرش خوب بوده؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ اتفاقی نیفتاد

من هفته پیش خواب دیدم ماشینمو دزد برده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ميگن دزد خواستگاره 

من قصد ازدواج ندارم البته اینکه شوهرم دارم بی تاثیر نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اره خواب دیدم دزد یه ماشین سمند ازمون برد و پراید رو نتونستن ببرن 

همه گفتن خواستگاره 

الانم دخترم رو دارم شوهر میدم دیگه  بردنش

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ميگن دزد خواستگاره 

برای مجرد آره

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
برای مجرد آره

من هم مجرد بودم خواب دزد ميديدم هم متاهلى ولى مطمئن باش تعبيرش بد نيست اما براى احتياط صدقه بذار كنار 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

من خواب تکراری می ببنم حدود ۲۰ساله.گاه گداری اون خوابو می بینم هربارم ۱۳ یا۱۴سالمه تو خواب. از یه کوره راهی رد میشم ترسناک.خیلی تنگ پست وبلندی گاهی تاریک گاهی روشن خاکی 

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید