2777
2789
کدوم شهری؟  من پتو رومع😂

شوووخی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من کرجم خوشبحااااالت حسودیم شده بهت 😢😢😢😢😢 کدوم شهری

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یارن ازات هازار نصوح گل خانوم گونول و.... همشون حفظممم وای وای نگوووووو دلم واااسش ی ذره شدععععع عشق ...

ببین وقت داری یه خلاصه ای ازش بگی؟

میران به دختره میرسه؟ اصلا نوه واقعی عزیز اصلان بی هست؟

شوووخی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من کرجم خوشبحااااالت حسودیم شده بهت 😢😢😢😢😢 کدوم شهری

منم روتختی ب اون گرمی رومه با کلر اخرین درجه 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
نه این چه حرفیه وظیفمه پاسخ بدم خوب نیست کلا استان فارس به هم ریخته یکی از شهرستان هامون ۱۴نفر امرو ...

قربون شما😍

به امیدروزهای خوب انشاءالله🙏👌

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
منم روتختی ب اون گرمی رومه با کلر اخرین درجه 

وااای من که موهام از شدت گرما خیس شد بیدار شدم کدوم شهری شما ؟

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
ببین وقت داری یه خلاصه ای ازش بگی؟ میران به دختره میرسه؟ اصلا نوه واقعی عزیز اصلان بی هست؟

قسمت چندی ؟

بهش میرسه جدا میشن باز باز دوباره سعی میکنن بارها پیش هم میرنو اتفاقات میفته جدا میشن 

میران نوه عزیزه نیست پسر هازاره از عشق سابق هازار  که تو گذشته کشته شده ریان دختر واقعی هازار نیست ودختر خوندشه عزیزه و نصوح یه کینه خیییلی قدیمی از هم دارن ک زندگی بچه هاشون نابود میکنن خیلی خیلی قشنگه انستا داری ؟

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
قسمت چندی ؟ بهش میرسه جدا میشن باز باز دوباره سعی میکنن بارها پیش هم میرنو اتفاقات میفته جدا میشن&n ...

قسمت ۱۲ هستیم

من‌ نمیبینیم خواهرم و مامانم میبینن ولی منم یک چیزایی ازش میبینم

انستا چیه؟

وااای من که موهام از شدت گرما خیس شد بیدار شدم کدوم شهری شما ؟

بوشهر عسلویه 

قسمت ۱۲ هستیم من‌ نمیبینیم خواهرم و مامانم میبینن ولی منم یک چیزایی ازش میبینم انستا چیه؟

اینستاگرام 😐😐😐😐

بله اما نمیشه به طور قطعی گفت اگر کسی احساس خستگی کنه مبتلا به کرونا هست یا اگر کسی تب و سرفه خشک و ...

ممنوم

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.