2777
2789
عنوان

حق باکیه؟

152 بازدید | 14 پست

تولدمامانم بودامشب.بعد برای اینکه سوپرایزش کنیم شرایط جوری شد که من گفتم کیکو من سرراهم میگیرم میارم.بابام بعداباهام حساب کنه ک نیاد ازخونه بیرون.

بعد فرداش به شوهرم گفتم من میخوام کیکو بگیرم میشه از بی بی بگیریم؟

گفت نه راهش دوره پولم ندارم.گفتم بابام میده گفت الان ندارم ک بعدا بابات بده

منم گفتم باشه.به خواهرم گفتم ۵۰تومن برام بریز.

بهش گفتم بی زحمت قنادی دم خونشون وایسامن برم بگیرم.گفت مگه پول داری؟گفتم اره باباازخواهرم گرفتم بابام بده پسش میدم.

یهو قاطی کرد اصلا چرا بدون هماهنگی من قبول کردی کیک بگیری بعدم چراپول قرض گرفتی همه باید بفهمن نداریم؟؟ همین پریروز من ۱۶۰از شوهرش امانت گرفتم.

گفتم شماگفتی ندارم.باید چیکار میکردم؟

گفت باید هماهنگ میکردی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارم اشتباه بود؟؟

خونه بابام ایناهم رفتارش افتضااااح و تابلو انگار قبلش ی دعوای مفصل کرده باشیم.

برگشتیمم دو ساعت تنها تو پزیرایی بود گفتم نمیای بخوابیم؟؟.گفت نههه خوابم نمیاد فعلا

کیک نمیگرفتین بهتر نبود عایااا؟؟یا میذاشتین باباتون با رعایت بهدداشت بره بخره؟؟!!چه کاریه اخه من بگیرم تو تونگیری توبگیر  توپول بده قرض کنم اون بهمون پس میده ای بابااااااا۔۔به غرورش برخورده خوب 

کارم اشتباه بود؟؟ خونه بابام ایناهم رفتارش افتضااااح و تابلو انگار قبلش ی دعوای مفصل کرده باشیم. ب ...

عزیزم نمیدونم چند سالته و چند سال تمربه ی زندگی داری ولی هیچ وقت بی پولی شوهرتو به روش نیار کاری نکن حتی جلو خودت غرورش بشکنه چه برسه به خانوادت تو این اوضاع داغون اقتصادی همه مردا به اندازه کافی شرمنده زن و بچشون هستن بخدا من بارها بوده هزارتومنی ته کیفم نداشتم ولی حتی نزاشتم مادرم بفهمه وقتیم مثلا خواستن باهاشون برم بازار گفتم چیزی نمیخوام یا شوهرم ازم پرسیده گقتم اره یه کم دارم نمیگم انقد کوتاه بیا که شوهرت فک کنه هیچ احتیاجی به پول نداری بیخیال شه ولی یه کاریم نکن راحت جلو خودت و خانوادت بگه پول ندارم درکش کن یه کم

دركش كن غروره مردونشه  شما بايد اين مسئوليتو به خواهرت ميدادى

خواهرم کادو رو گرفته بود.

من بعدش متوجه شدم پول داره.

بعدم ناراحت میشه ب بقیه چه ربطی داره بین منو اونه

عزیزم نمیدونم چند سالته و چند سال تمربه ی زندگی داری ولی هیچ وقت بی پولی شوهرتو به روش نیار کاری نکن ...

بابا پول داشت.

رک گفت ندارم.

منم چون قبول کردم گفتم ازیکی امانت بگیرم.

خب من الان ازش عذرخواهی کنم؟

اخه بعدش خییلی به من بی محلی کرد

جلو خانوادم تابلو تو خودش بود نه محل اونامیداد ن من

حالاهم  موقع خواب سر یه چیز کوچیک بالحن خیلی بدی حرف زد .