2777
2789
عنوان

چقدر این فکرا ادمو دیوونه میکنه

74 بازدید | 13 پست

تقریبا ۱ ساله اقدامم خودم تنبلی شدید دارم بادارو فولی خوب داشتم ولی نمیشد تا اینکه شوهرم رفت آزمایش هنوز جوابشو پیش دکتر نبردم ولی اونجور ک خودم خوندم همه چیش افتضاحه تو خانوادشونم کسی نبوده ک نابارور باشه نمیدونم چرا همسرم اینجوری شد..خیلی حالم بده 😭

اولش خوشحال بودم ک تنها مشکل از من نیست چون من میگفتم شوهرم سالمه من مشکله اصلیم و لوله هام حتما بسته س ولی الان ک ب عمق فاجعه پی بردم اعصابم بهم ریخت 

خیلیا اینجا گفتن مشکل منو داشتن آی یو آی و آی وی اف کردن من شرایطشو ندارم خیلی داغون شدم 😭😭😭😭😭

دارم دیوونه میشم چکار کنم خاک‌بر سرم چرا اخه خوشحال شدم البته خیلی دعا کردم ک مشکلی نداشته باشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

وای بچه ها من اصلا صبور نیستم از دقتی جواب آزمایش اومده هزار جور فکرو خیال کردم و بی قرارم آروم نمیشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین عزیز دلم من یه زمانی به درد شما دچار بودم، میدونم روزگار بدیه، بیستر زوج ها بخاطر حرف اطرافیان خودخوری میکنن و دلنگرانن

پیگیر دکتر و دوا درمون باشید اما بزن به بی خیالی، همین که رهاش کنی یه دفه میبینی همه چیز درست شد، تا زمانی که استرس ناباروری داشته باشه بدنتم خودبخود نسبت به همه چیز واکنش نشون میده

از خدا برات اولاد سالم سالم سالم و صالح خواستارم، ان شاء الله بزودی زود 🤲 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیز دلم من یه زمانی به درد شما دچار بودم، میدونم روزگار بدیه، بیستر زوج ها بخاطر حرف اطرافیان ...

ممنونم عزیزمم...ببیخشید فضولی نباشه دخترت مگه مشکلی داره؟

خب سلامتی مهمه  ولی چرا خاک بر سر ینی یه بچه اینقد مهمه؟  ناشکر نباشید طرف بیماری لاعلاج ...

دقیقا من الان انقد حرص میخورم روزای به اون قشنگی رو هدر دادم با دلنگرانی ها و گریه های بیخود😔

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
ممنونم عزیزمم...ببیخشید فضولی نباشه دخترت مگه مشکلی داره؟

تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 

خب سلامتی مهمه  ولی چرا خاک بر سر ینی یه بچه اینقد مهمه؟  ناشکر نباشید طرف بیماری لاعلاج ...

ن پشیمون شدم ک دعا کردم حداقل اگ هم مشکلی داشت حاد نباشه ولی خیلی حاده همه چی از تعداد شکل تحرک افتضاحه...اره بچه واسمون خیلی مهمه ذهنم شبو روز درگیرشه 

دقیقا من الان انقد حرص میخورم روزای به اون قشنگی رو هدر دادم با دلنگرانی ها و گریه های بیخود😔

تن سالم مهم ترین چیز تو زندگی هست سرمایه اصلی هر ادمی ، مصیبت اصلی ، بیماری های لاعلاج‌، مرگ عزیزانه که واقعاا درناکن، مابقیش باید صبوری کرد و امید داشت  

تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 

انشالله ک سالمه عزیزم و تشخیصشون اشتباهه تشخیص اتسیم خیلی سخته امیدتو از دست نده 

خب داری عمرتو هدر میدی به قیمت ناچیزی عزیزم 

عمرم هدر رفته عزیزم‌ روزای سختی رو گذروندم یعنی کلا زندگی خیلی با من همراه نبود هنوز خودم بودم رو پای خودم ایستادم و کم‌نیاوردم 

انشالله ک سالمه عزیزم و تشخیصشون اشتباهه تشخیص اتسیم خیلی سخته امیدتو از دست نده 

ان شاء الله ❤️ لطفا دعا کنید براش 🤲

ان شاء الله ❤️ لطفا دعا کنید براش 🤲

انشالله ک هیچی نیست 🤲🤲