2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواعرمن مرگ راحته یکی دوستامون کلا فلج شده فشار اورده قرصا به مغزاش 

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜
جدی گفتم من😓

منم جدی گرفتم.

خودمم کردم ولی نه خودکشی باشه یه حس خاصی داشتن الان پشیمونم خیلی زیاد

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

من با قرص

ولی سریع رسوندنم بیمارستان و یه شب بستری بودم

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
وای طفلک  مگه چن تا قرص خورده بود

نمیدونم والله وللش کن باباهبچی ارززسونداره عزیزم بروپیش یه روانپزشک بخداااااا عالیهههه

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜

تو رو خدا این چه کاریه هر کی خو کوشی کنه تو اون دنیا تا روزی که خدا براش تقیر زده اویزون میمونه این کار نا پسند چیه که میکنید ادم هر چقدر هم سختی بکشه حق نداره خود کشی بکنه بس به فکر بقیه نیستید با این کار شما ابروی اونا میره😔😔😔😔😔😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

بگو

اول از همه که یه نوع وسوسه است ،بعدشم میگفتن وقتی  آدم  وقتی خودکشی کنه تو یه جای که تاریکی مطلق فرارش میدن که روشنایش  فقط روشنایی چشماشه تا موقعی که خدا مرگشو برسونه فکر کن آدم ۲۰ساله خودکشی کنه ولی زمانی که خدا برامرگش مقرر کرده بود ۷۰سال بوده یعنی ۵۰سال تاریکی مطلق به نظرتون ارزششو داره  از اینجا بریم تو جایی که تاریکیه مطلقه وهیچ راه بازگشتی نداره؟

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره