2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست
اسی همسرت چجوریه رفتارش باهات..عقدی یا ازدواج کردب

خیلیی دوستم داره 

امااعتمادم رو بهش از دست دادم و این موضوع الان ملکه ی تموم ناراحتی های منه

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
عقدم  رفتارش خوبه اما اونجوری که من دوست داشتم باشه نیست

اگه رفتارش خوبه ناراحتی نداره کم کم بقیشو هم درست کن

الان اگه هی خودخوری کنی بگی خوب نیست کم کم باورت این میشه که اصلا همین یه ذره خوبی رو هم که الان میگی داره رو دیگه نمیبینی

دوسش داسته باش خودت رفتاراشو با صبر و حوصله بساز

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی با حرف زدن درستش کنی..باهاش وقت بگذرون خودتو شاد نشون بده .یه جوری رفتار کن که بفهمه دوسداری ...

چندین بار بهش گفتم اما ...

مشکل من الان رفتارش نیست الان دیگه بهش اعتماد ندارم و خانواده اش خیلیی اذییتم کردن این چند وقت 

و منم کسی رو ندارم بهش بگم دلم نمی‌خواد هیچ کدومشون رو ببینم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
ترسم از آینده است خیلی میترسم

فقط خواستم یک چیز بهت بگم برم..هر وقت از آینده ترسیدی این جمله یادت بیاد همیشه اونجوری که تو فک میکنی نمیشه.....از کجا معلوم شاید بهتر از اون چیزی شد که تو فک میکنی...اینو روانشناسا میگم 

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.
اگه رفتارش خوبه ناراحتی نداره کم کم بقیشو هم درست کن الان اگه هی خودخوری کنی بگی خوب نیست کم کم باو ...

همش از این میترسم اونم دیگه دوستم نداشته باشه و ولم کنه

و خانواده اش خیلی بدن

دوست ندارم مشکلی بینمون پیش بیاد 

چندین بار بهش گفتم اما ... مشکل من الان رفتارش نیست الان دیگه بهش اعتماد ندارم و خانواده اش خیلیی ا ...

چرا اعتمادت رو از دست دادی.چیکار کرده..خانوادشم اگه اذیتت میکنن کمتر برو پیششون.خودت رو بی زبون و بدون سایست نشون نده.هرچی بیشتر پیش شوهرت باشی میتونی اونو سمت خودت بکشونی

مشکلت چیه گلم

حس میکنم برای کسی مهم نیستم حز مادرم

و کسی حتی یه کوچولو به حرفهام اعتنا نمیکنه

فقط خواستم یک چیز بهت بگم برم..هر وقت از آینده ترسیدی این جمله یادت بیاد همیشه اونجوری که تو فک میکن ...

تاحالا که هرچقدر ترسیدم از آینده همون شده و ترسم نسبت به آینده بیشتر شده

همش از این میترسم اونم دیگه دوستم نداشته باشه و ولم کنه و خانواده اش خیلی بدن دوست ندارم مشکلی بین ...

عزیزم اگه بهش محبت کنی کل خاندان و جد و آبادش هم نمیتونن تورو از چشمش بندازن

انقد محبت بهش کن که طاقت یه دیقه دوریتو نداشته باشه

خانوادش کیلویی چند حواستو فقط بده به شوهرت تا اونم هواتو داشته باشه

تا میتونی سیاست داشته باش

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
چرا اعتمادت رو از دست دادی.چیکار کرده..خانوادشم اگه اذیتت میکنن کمتر برو پیششون.خودت رو بی زبون و بد ...

بهم خیانت کرده و مطمئن نیستم که بهم خیانت کرده

عزیزم اگه بهش محبت کنی کل خاندان و جد و آبادش هم نمیتونن تورو از چشمش بندازن انقد محبت بهش کن که طا ...

من چون بهم محبت نشده محبت کردن رو بلد نیستم همه ی کارامو بالجبازیو و زور پیش بردم 

اگه بابام دوستم داشت من هیچ وقت ازدواج نمی‌کردم آنقدر زود

تاحالا که هرچقدر ترسیدم از آینده همون شده و ترسم نسبت به آینده بیشتر شده

ترس برادر مرگه..نشنیدی از هرچی بترسی سرت میاد .پس بیخیال ترشو....تو این دنیای پر از استرس و اضطراب باید بیشتر به خدا پناه ببری عزیزم...مخصوصا صلوات اگه اعتقاد داشته باشی خیلی آرامش بخشه حتی دوتا یا پنج تا...هیچکس هیچکس اندازه خدا نه از دردت خبر داره نه میتونه کمکت کنه...بخاطر همین حضرت علی علیه السلام میگن  ..چه دارد آنکس که خدا را ندارد...و چه ندارد آنکس که خدا را دارد....خدا رو داشته باشی منبع آرامش و قدررررتی...قدرتی بی نظیر....و آرامشی بی نظیر😊

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.
من چون بهم محبت نشده محبت کردن رو بلد نیستم همه ی کارامو بالجبازیو و زور پیش بردم  اگه بابام د ...

بخدا درکت میکنم

اما بیا و به حرف من گوش کن

اشتباهاتی که بابات و زندگیت سر تو اوردن تو الان سر شوهرت نیار

اونم تا یه وقتی تحمل میکنه یهو دیدی دیگه اصن حرفا و ناز و اداهات براش ارزش نداره

دوبار ناز کن یبار بگو چشم 

عزیزم.منم چون ۱۶ سالگی ازدواج کردم و خیلی اشتباه و لجبازی کردم میفهممت

چیزای که الان میدونم رو کاش تو شونزده سالگی میدونستم اونوقت شوهرم منو مثل یه ملکه میدونست نه که کم کم کاسه صبرش لبریز بشه

ترس برادر مرگه..نشنیدی از هرچی بترسی سرت میاد .پس بیخیال ترشو....تو این دنیای پر از استرس و اضطراب ب ...

واقعا از خوندن این حرف احساس خوبی. بهم دست داد

من هیچوقت هیشکیو نداشتم که راهنماییم کنه و بهم محبت کنه

مادرم از موقعی که یادمه همیشه مریض بوده و روزایی که سالم بوده دنبال کارای خانواده ی خودش بوده