2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بفرما اگه بلد باشم در خدمتم

من و شوهرم در کمال صحتیم. پدرشوهرم هم زندست. با مادر شوهرم اختلاف داریم. مادر شوهرم افسردگی داره. شراب خواره و خیلی ایرادا داره. ساکن یه شهر دیگه هست که چهارصد کیلومتر با ما فاصله داره‌ حالا میخواد ازمون شکایت کنه تا هفته ای یه بار بچمونو ببینه. میتونه؟؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
وکیل آیندم😁✌

من و شوهرم در کمال صحتیم. پدرشوهرم هم زندست. با مادر شوهرم اختلاف داریم. مادر شوهرم افسردگی داره. شراب خواره و خیلی ایرادا داره. ساکن یه شهر دیگه هست که چهارصد کیلومتر با ما فاصله داره‌ حالا میخواد ازمون شکایت کنه تا هفته ای یه بار بچمونو ببینه. میتونه؟؟

نه عزیزم فقط  جد پدری این حق رو داره مادربزرگ حقی نداره

هیچ جوری نمیشه این حق رو از جد پدری گرفت؟ با اثبات شراب خواری و روابط ازاد دختر و پسر که دارند و اینکه اینقدر ما رو کنار گذاشته بودند که حتی توی جشن عقدمون نبودند

نه عزیزم فقط  جد پدری این حق رو داره مادربزرگ حقی نداره

خب پدر شوهرم شکایت کنه تا بچه رو ببینه میتونه مادرشوهرمم ببره؟ هفته ای یه بار بهشون حق میدند یا کمتر یا بیشتره؟

هیچ جوری نمیشه این حق رو از جد پدری گرفت؟ با اثبات شراب خواری و روابط ازاد دختر و پسر که دارند و این ...

عزیزم مشکل شما با مادرشوهرتون هست دیگ خب ایشونم همچین حقی نداره اصلا حتی این مشکلاتم نداشت بازم این حق رو نداشت

خب پدر شوهرم شکایت کنه تا بچه رو ببینه میتونه مادرشوهرمم ببره؟ هفته ای یه بار بهشون حق میدند یا کمتر ...

مگه نمیگی با مادرشوهرت این مشکل رو داری؟یعنی پدرشوهرتم با اونه؟

عزیزم مشکل شما با مادرشوهرتون هست دیگ خب ایشونم همچین حقی نداره اصلا حتی این مشکلاتم نداشت بازم این ...

خب پدرشوهرم حق ملاقات بگیره باید تنها ملاقات کنه یا مادرشوهرمم میتونه ببره؟

مگه نمیگی با مادرشوهرت این مشکل رو داری؟یعنی پدرشوهرتم با اونه؟

پدرشوهرم بی طرفه مرتبم بچه رو میبینه ولی ممکنه پدرشوهرم رو بفرسته شکایت کنه تا بتونه خودش بچه رو ببینه