2777
2789
عنوان

حس ششم قوی بیاااد

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چته

تو چته ک آویزون یه مشت اراجیفی ؟ 

واقعا یکی بهت بگه از اون طرف هر هر میخنده . 

حس ششمی اگههههه باشههههه ک نیستتتتتتت زندیگش هیچ مشکلی نداشت و مهم تر این که اصلااااااا نمیومد بگه من این مدل آدم ام ! 

عاقل# باشیم 

تو چته ک آویزون یه مشت اراجیفی ؟  واقعا یکی بهت بگه از اون طرف هر هر میخنده .  حس ششمی ا ...

چ ربطی دارم من واسه سرگرمی میزنم مگه برا شما میزنم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مطمعنی این سوالات برا سرگرمی بود !  موفق باشید

آرع لاقل ع کار خودم مطمعنم😐😕

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
من حس ششم دوسه دقیقه زودتر فقط کار میکنه مخصوصا برای همسری 

🤨😂

من حس ششم دوسه دقیقه زودتر فقط کار میکنه مخصوصا برای همسری 

وا ینی چی

حس ششمی اگه حسش قوی بود الان خودش توی بورس کلی سود میکرد  البته برای فان خوبه ها منم برای ...

جدی نیست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ