2777
2789
عنوان

#بی خوابی😏

| مشاهده متن کامل بحث + 9145 بازدید | 31 پست
هر چی میخواد باشه من ضربش رو خوردم اصلا این قرصها رو قبول ندارم

دقیقا همین قرص ؟

اخه این قرص اصلا قرق ارامبخش و اینا نیست

بی ضرره

استفاده دائم هم نمیخواد

یکی دو شب بخوری خواب تنظیم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همین قرص ؟ اخه این قرص اصلا قرق ارامبخش و اینا نیست بی ضرره استفاده دائم هم نمیخواد یکی دو ...

اصلا تنظیم نمیشه خواب باید طبیعی تنظیم بشه نه با دارو این قرصها فقط عوارض داره

تازه یه مشکل هم به مشکلت اضافه میشه 

دور قرص نرو اگر بدنت عادت کنه نمی تونی ترکش کنی نخوری سیستم بدنت میریزه بهم اضطراب میگیری پریشان میشی من شوهرم روبه رو هست دارم میبینم دو ماه شوهر من خواب نداشت اضطراب داشت دکتر گفت به خاطر خوردن همین قرصهای خواب هست الان باید دوتا قرص متفاوت بخوره تا بخوابه 

عزیزم شما از سیمو اسلیپ برای خواب استفاده کردی جواب گرفتی ؟

سلام عزیزم من خودم بعضی شب ها خوابم نمی‌برد استفاده می‌کردم مثلا اگر بی قرار نبودم یا استرس نداشتم آره خوب بود ولی بگم اگر بدنت به قرص مثله کلونازپام عادت داشته باشه این براش مثله آب هست هیچ تاثیری نداره 

سلام عزیزم من خودم بعضی شب ها خوابم نمی‌برد استفاده می‌کردم مثلا اگر بی قرار نبودم یا استرس نداشتم آ ...

آخه عزیزم یکی توی همین سایت گفته بود ۲سال اعتیادبه زولپیدم داشته با این قرص سیمو اسلیپ خوب شده شما از کجا میگیری تهران هستی ؟

آخه عزیزم یکی توی همین سایت گفته بود ۲سال اعتیادبه زولپیدم داشته با این قرص سیمو اسلیپ خوب شده شما ا ...

نه ما شیرازیم داروخانه ها دارن توی نت سرچ کنی داروخانه هایی که دارن برات میاره 

عزیزم یه کلینیک خواب خوب رو امتحان کن و برو اونجا من خودم مشکل خواب داشتم همش دیگه دیدم این روش های خونگی واسه درمان جواب نمیده رفتم کلینیک خواب آرمان الان خیلی خیلییی بهتر شده خوابم