2777
2789
عنوان

بی بی چک خاهش میکنم بیاین

524 بازدید | 42 پست

سلام خانمامن تخمدان پلی کیستیک دارم چندوقته اقدامم 25موعدم بودالان تست زدم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتادیعنی میشه بارداربشم؟درصدخطای بی بی چک چقدره؟واینکه چون پلی کیستیک دارم میشه تست مثبت کاذب باشه؟دوربین گوشیم ضعیفه عکس واضح انداخته نمیشه تورو خدا برام دعاکنیداگه باردارم  مثل اولی حاملگی مولارنباشه وخدابرا همه ی منتظرا منم یه بچه سالم بده 

خدایاشکرت منم باردارشدم😍🥰 دعاکنین سالم باشه من قبلا بارداری مولار داشتم خداناامیدم نکن توروبه زینبت قسم میدم...... خداشکرت بعداز کلی چشم انتظاری الان دوقلو دارم خدا قسمته تمامه چشم انتظارا کن قربونت برم خدا تو خیلی مهربونی

کو

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگی خط خیلی خیلی کمرنگ  اون خط تبخیر خود بی بی چکه و اکثر بی بی چکا اینجوری میشن

اخه چندروزپیش انداختم اینجوری نشد

خدایاشکرت منم باردارشدم😍🥰 دعاکنین سالم باشه من قبلا بارداری مولار داشتم خداناامیدم نکن توروبه زینبت قسم میدم...... خداشکرت بعداز کلی چشم انتظاری الان دوقلو دارم خدا قسمته تمامه چشم انتظارا کن قربونت برم خدا تو خیلی مهربونی

فکر کنم هستی. به سلامتی انشاءالله فردا برو آز بده.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
این ماه دارو مصرف کردی؟؟

منم تنبلی دارم یبار ک دارو مصرف کردم سه تا تستم مثبت بود بعد پریود شدم دکتر گفت چون دارو هورمونی استفاده کردی بخاطر این مثبت کاذب بود . ولی ان شاالله شما بارداری عزیزم

جون من خیلی کمه .. اما فدات
اخه چندروزپیش انداختم اینجوری نشد

گاهی وقتا اینجوری میشه

من خودم تجربه داشتم

به نظرم تا روز موعدت صبر کن پریود نشدی آزمایش بده

اگه واقعا هاله باشه روز موعدت بتات کاملا بالاست

اگه منفی بود بارداری منتفیه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩