2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من واسه پسرم داشتم. ۳ماهی اسید فولیک خورد. ۲ماه کاسنی و فلفل آسیاب نشده هر صب میخوردم. توت فرنگی و ا ...

عزيزم هموني كه ميخواستي شد؟ بعد من ميخوام بچم پسر بشه ميتونم رژيمت رو داشته باشم؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
عزيزم هموني كه ميخواستي شد؟ بعد من ميخوام بچم پسر بشه ميتونم رژيمت رو داشته باشم؟

همینایی ک بت گفتم و عزیزم من رعایت کردم. در مجموع مهمتر از همه اینا تعیین روز تخمک گذاری و البته ارضا شدن کامل خانومه ک محیط بشدت قلیایی میشه. بله عزیزم با عنایت خدا پسر شد

من واسه پسرم داشتم. ۳ماهی اسید فولیک خورد. ۲ماه کاسنی و فلفل آسیاب نشده هر صب میخوردم. توت فرنگی و ا ...

اسيد فوليك رو شوهرت خورد يا خودت

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اسيد فوليك رو شوهرت خورد يا خودت

کلا رژیم و من رعایت کردم شوهرم ویتامین ای اونم ی مدت کوتاه خورد. اگر مرد اسپرم پسر داشته باشه مهم بدن زنه ک چیو با تخمک ترکیب میکنه. و اگر نداشته باشه هررژیمی بی فایده ست. من ی هفته قبل اقدام اصن نزدیک نداشتم تا شانس برای زیاد شدن اسپرم پسر بیشتر باشه

کلا رژیم و من رعایت کردم شوهرم ویتامین ای اونم ی مدت کوتاه خورد. اگر مرد اسپرم پسر داشته باشه مهم بد ...

شوهر منم پيسمل ميخواد خيلي دوست دارم يكي حداقل براش بيارم

شوهر منم پيسمل ميخواد خيلي دوست دارم يكي حداقل براش بيارم

شوهر من ی جین پسرم بیارم بازم انتخاب بعدیش پسره. ولی چون شغل خودش پر ریسکه همیشه میگف دوست دارم اگر خدایی نکردا من نبودم یکی باشه ک مراقبت باشه. واسه همین ترجیحمون این بود ک پسر داشته باشیم