2777
2789
عنوان

سفره صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 194 پست
فقط التمااس دعا دارم .بخدا انگار سفره خودمه فرقی نداره .ان شاءالله بحق امام جعفر صادق وامام زمان وما ...

سر سفره برات صلوات میفرستم و دعا میکنم انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد و به خواسته ات برسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم 😍😍

من فک میکردم شما بارداری .حرفشو زدم .حتتما بزودی مامان میشی.هرروز حدیث کسا بخون خواهرجان

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
قربانت سپیده جانم.خیییلی لطف میکنی .امروز روز خیلی خوبیه برای حاجت گرفتن. ان شاءالله شماهم حاجت دلت ...

ممنون عزیزم ان شاءاالله همگی حاجت روا بشیم مخصوصا شما دوست خوبم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
من فک میکردم شما بارداری .حرفشو زدم .حتتما بزودی مامان میشی.هرروز حدیث کسا بخون خواهرجان

عزیزم ممنون.ان شاالله چند روز دیگه انتقال جنین میدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سر سفره برات صلوات میفرستم و دعا میکنم انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد و به خواسته ات برسی

خیییلی لطف میکنی عزیزم اشکم دراومد .

انننن شاءالله ممنونم بابت دعای قشنگت.

ان شاءالله بحق این غروب عزیز حاجت دلتو بگیری

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
عزیزم ممنون.ان شاالله چند روز دیگه انتقال جنین میدم

ان شاءالله خیره عزیزم .بسلامتی همه چی پیش بره بحق این غروب عزیزک شهادتم هست.

امام جعفرصادق خخییلی حاجت میده.ازش بخواه

محدثه جان صدتا دیگه الان فرستادم 

ان شاءالله خیره عزیزم .بسلامتی همه چی پیش بره بحق این غروب عزیزک شهادتم هست. امام جعفرصادق خخییلی ح ...

خیلی ممنونم عزیزم توکل به خدا

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

باز 100تا دیگه فرستادم