2777
2789
عنوان

سفره صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 194 پست
@سبزحسنا         @نگین9331       @loverrf   ...

مرسی گلم که صدام کردی قبلا تگ شده بودم ان شاء الله حاجت روا شی عزیزم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات گلم شرمنده دیگه 🌷

دشمنت

❤️

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
😘😘😘😘دم اذانه خدا رو به بزرگیش به خون امام حسین به صداقت امام صادق این سفره رو بی جواب نزاره

چ دعای قشنگی آمیییین عزیزم  

دیشب همش تو فکر این سفره بودم ناراحت بودم نتونستم بیشتر از400تا صلوات بفرستم 

البته جمعا با خواهرم شد 900.

ولی کم بود   

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
من تاره اومدم دیدم ک آخرشبه 😞فعلا ۱۰۰ تا صلوات میفرستم ان شالله حاجت روا بشین 

اشکال نداره عزیزم همون هم قبوله .  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
فدات گلم شرمنده دیگه 🌷

نهه الان حساب کردم هزارتا شد مال منو خواهرم 

خوشحال شدم    هرچند کم بود.

ان شاءالله امام زمان حضرت زهرا امام جعفرصادق بهمون نگاه بندازن ...هم چنین توخواهر گلم و استارتر و بقیه دوستان ک شرکت کردن اینجا ...

چ دعای قشنگی آمیییین عزیزم     دیشب همش تو فکر این سفره بودم ناراحت بودم نتونستم بیشتر ...

اره واقعا کم بود ما سعی خودمون رو کردیم دیگه ان شالله خدا خودش قبول کنه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
نهه الان حساب کردم هزارتا شد مال منو خواهرم  خوشحال شدم     هرچند کم بود. ان شاءال ...

منم با دوستم دوتایی 2100تا فرستادیم 

ممنون که صدام کردی خواهری

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم با دوستم دوتایی 2100تا فرستادیم  ممنون که صدام کردی خواهری

خیلی هم  عالی.آخه ار تنها کسی ک مطمئن بودم تو خواهر گلم بودی.اننن شاءالله حاجت دلتو بگیری عزیزدلم .

اره واقعا کم بود ما سعی خودمون رو کردیم دیگه ان شالله خدا خودش قبول کنه

ان شاءالله قبول باشه 

سلام ببخشید عزیزم نت نداشتم

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰