خانومای کدبانو کی دلش میخواد یه دستور کیک نرم و اسفنجی و پف عالی و بدون حتی یه درصد بوی ضخم داشته باشه؟؟؟؟.....🍰🍰🍰
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
حتما حتما حتما امتحان کنین بافت خیلی سبک و عالی داره خوشمزس و اصلا بوی تخم مرغ نمیده
من که عاشقش شدم😍😍😍😍😍
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣