2777
2789
عنوان

فال حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 63 پست
دلتنگته  میخواد ببینتت

مرسی❤❤❤

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سبز امير محمد

یک خانم پیشش البته این رو بگم همیشه به معنای بد نیست ممکنه مامان خواهر یا خودت باشی😉

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
یک خانم پیشش البته این رو بگم همیشه به معنای بد نیست ممکنه مامان خواهر یا خودت باشی😉

مشخصات اون خانم رو نميداني

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

يني همين الان يه خانم پيششه يا در كل يني كسي توي زندگيشه؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
يني همين الان يه خانم پيششه يا در كل يني كسي توي زندگيشه؟

الان این فال برای حس همین الان هست مثلا ممکنه برای یک نفر هیچ حسی نیاد چون اون الان خوابه

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
الان این فال برای حس همین الان هست مثلا ممکنه برای یک نفر هیچ حسی نیاد چون اون الان خوابه

شوهرم كه سر كاره سر كارشون هم كه اصلا زن نيست