2777
2789
عنوان

قراره برم خونع مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 71 پست

کتاب جدول بافتنی نقاشی

یک چیزی ببر وقتی اونا نبودن سرت گرم بشه

وقتی هم هستن جلو اونا خودتپ مشغول نشون بده 

که لازم نباشه تیکه هاشونو بشنوی

Nobody dies a virgin, life F*cks everybody!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب جدول بافتنی نقاشی یک چیزی ببر وقتی اونا نبودن سرت گرم بشه وقتی هم هستن جلو اونا خودتپ مشغول ن ...

چیکار کنیم ک مشغول باشیم واقعا اونجا حوصلم سر میره شوهرم هم سرکاره البت ماهی ۱ بار میرم ولی همونم دوس دارم مشغول باشم

از ذوق دیدن شوهرت حتما میری تونامزدی ی جاذبه ای هست ک بعدعروسی نیست

خخخ میرم اما بخدا سخته برم اونجام از بس پیش شوهرم نیستم میگه شبیه این دوس پسر دوس دخترا باید بریم پارک و کافه و سینما نمیتونم چن لحظه باهات خلوت کنمو فلان

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
اخه اونا نمیمونن خونه من معذب میشم خونه تنها با پدرشوهرم اخه؟؟؟؟منم باهاشون نمیتونم برم اخه یه روز د ...

واا خونه ندارن مگ؟ بخاطر توهم رعایت نمیکنن بازم‌میرن؟ عجبااا 

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿
نرو پشیمون میشی چ خبره ی هفته بمونی

اخه من سالی یبارم نمیرم عیدم گفت بریم گفتم نه اخه مادرش اومد خونمون از را دور ناهارو ب زور خورده نخورده پاشد رف

چیکار کنیم ک مشغول باشیم واقعا اونجا حوصلم سر میره شوهرم هم سرکاره البت ماهی ۱ بار میرم ولی همونم دو ...

من نمیدونم شما به چی علاقه داری

اما مسلما اگر بیکار جلو تلویریون بشینی مادرشوهرت تو اشپزخونه

ممکنه بگن نیومد کمک کنه

یا ببینن بیکاری بگن پس بک جارو بکش تا من نهارو اماده میکنم

یک جیزی ببر سرت گرم بشه

مثلا کلاسی ثبت نام کن

کتاباشو ببر اونجا بخون

کلاس زبان

بافتنی گلدوزی

یک چیزی که سرت گرم بشه

Nobody dies a virgin, life F*cks everybody!
وا چرا از همه بدت میاد ؟ چه ازدواجیه از الان موضع گرفتی نسبت به بقیه

همه با ازدواجمون مخالفن مادر شوهرم اینا ک همش تیکه میندازن الکی الکی یا حرف میزنن پشتم خالع هاش و داییاشم دختراش هنوز ک هنوزه جلو شوهرم عشوه میان مادرشوهرم اونارو میخاسته براش برا همین من بدم میاد با اینک شوهرم اصن نگا نمیگنع

خخخ میرم اما بخدا سخته برم اونجام از بس پیش شوهرم نیستم میگه شبیه این دوس پسر دوس دخترا باید بریم پا ...

منم شوهرمو فرستادم خونه ی باباش شهرستان و خودم اومدم خونه ی مامانم چون مادرشوهرو خواهرشوهرا اذیت می کنن چاره چیه ولی تونامزدی مجبور بودم برم

این روزام میگذره

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
خب نباشن.یا باهاشون برو یا تنها خونه بمون خوش بگذرون

پدر شوهرم خونس😭تنام بمونم زشته بخدا یچی گم شه دیگه واویلاااااا باهاشونم برم خالش اینا راحتم نمیذارن

اخه من سالی یبارم نمیرم عیدم گفت بریم گفتم نه اخه مادرش اومد خونمون از را دور ناهارو ب زور خورده نخو ...

پس شوهرت کجاست تو این یه هفته؟

از سرکار که اومد بگو ببرت بیرون آخر شبا بیاید خونه بخوابید وقتیم سرکاره یا خودت تنها برو بیرون یا سر خودتو تو خونه گرم کن فوقش ۴ روز میری به یه بهونه بر می گردی دیگه☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
سرکاره میره اجی اوضاع مالی بده هروقت بتونه میاد تعطیلی رسمیوووو اینام همش سرکاره

خب پس ی هفته رو چجوری میخاد بری پیشش اونوخ پیش اونا نمیری ک میری پیش مادرشوهر ک احتراما از بین میره

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔