2777
2789
عنوان

تلفیق هنر

177 بازدید | 14 پست

بچه ها خدایی راستش رو بگین اگر میدونین ایا شرکت معتبریه و با تلاش کردن پورسانتش خوبع ؟ میدونم دید همه نسبت ب نتورک بده بخاطر  اون شرکتای هرمی اینا  ولی خوب  لطفا اگر واقعااااا از نزدیک دیدین یا اشناهاتون نزدیکاتون بودن ک خوب بوده یا بد بوده بهم بگین تا نرم خواهرم تازه رفته میخام زیر مجموعش شم وگر ن 

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم سه هفته‌اس رفته می‌گه خوبه. 

ولی من سرچ کردم خیلی از هنرمندا شاکی‌ان ازش. می‌گن کاراشون بی‌کیفیته. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
ن بابا دوست خواهرم ک داره کار میکنه 

https://www.bultannews.com/fa/news/670225/توقیف-سایت-تلفیق-هنر-برای-همیشه-هرگونه-فعالیت-در-این-شرکت-جرم-است-جواد-بابایی-بااقتدار-با-این-آفت-برخورد-کرد

کاربر آقا هستم / تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است , با فحاشی کردن به دیگران فقط تربیت بی مقدار خودتون رو نشون میدید  
دوستم سه هفته‌اس رفته می‌گه خوبه.  ولی من سرچ کردم خیلی از هنرمندا شاکی‌ان ازش. می‌گن کاراشون ...

خوب نصبت ب قیگت اره ولی خوب ر قولا اگر توی این کار رشد کنی و تلاش کنی خیلی موفق میشی ک ی تومن پول اون اصلا برات مهم نیس دوستت تا حالا تعادل زده ؟ ک میگه خوبه مگه تو ی ماه میشه بفهمه خوبه یا بده 

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

خوب نصبت ب قیگت اره ولی خوب ر قولا اگر توی این کار رشد کنی و تلاش کنی خیلی موفق میشی ک ی تومن پول او ...

تعادل نمی‌دونم چیه ولی پونصد تومن گرفت اول کاری.

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

همکارای من الان حدود یکسال هست دارن کار میکنن هنوز که هنوز هشتشون گرو نهشون هست و اتفاق خاصی تو زندگیشون نیفتاده

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

⭕️ شرکت هرمی «تلفیق هنر» که با پوشش کار فرهنگی در گلستان فعالیت می‌کرد، متلاشی شد

🔸هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری گلستان:

🔹سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان گلستان موفق شدند شرکت هرمی که در زمینه خرید و فروش میراث فرهنگی و صنایع دستی فعالیت می‌کرد را شناسایی و منهدم کنند.

🔹این شرکت با نام «تلفیق هنر» از مردم عضو گیری کرده و اجناس را چندین برابر قیمت به افراد می‌فروختند و این اجناس هم به دست مردم نمی‌رسید.

🔹شرکت فوق توانسته بود ۳۲۰ هزار نفر از سراسر کشور را جذب کرده و گردش مالی آن هم ۶۷۰ میلیارد تومان بوده است.

🆔 @minoopress

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ