2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم 😭😭😭

282 بازدید | 10 پست

28 سالمه 4 ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم ی پسر 2 و نیم ساله و ی دختر 4 ماه و نیمه. از خانوادم دورم. با خانواده شوهرم ب خاطر خیلی مسایل قطع رابطه کردم هر چند وقتی رابطه داشتیمم بیشتر سوهان روح بودن تا کمک بدن. شوهرم ی پسر بچه خودخواه که فقط فکر خودش و خانوادشه. من همش تو خونه ام. چن تا فامیلم که اینجا دارم شوهرم نمیذاره رفت و امد انچنانی باهاشون داشته باشم. هر کاری تو زندگی ما ب بدترین شکل ممکن اتفاق میفته حتی بهتریناش. خ خسته و افسرده شدم. شاغل بودم الان مرخصی ام. من و شوهرم اصلا رابطه عاطفی خوبی نداریم. اون هیچ تلاشی نمیکنه. خ دهن بینه و متاسفانه هیچ کس بهش نمیگه فکر زن و بچت باش. مستاجریم همه درامدم خرج خونه ساختن شد که داد ب خانوادش بقیشم خرج زایمان و زندگی و دو تا مسافرت که ب خرج من تو این چهار سال رفتیم. هیچ امید و انگیزه ای ندارم برا زندگی. مدام عصبیم و فحش و بد و بیراه میگم ب بچم و شوهرم و خانوادش. اون مدام دنبال ی راهی برا آزار منه. تو بدترین شرایطم حاضره منو و بچه ها رو ول کنه بره سراغ خانوادش. هر روز باید بره بهشون سر بزنه هممه کاراشونو انجام بده با اینکه سالم و سر حالن. ولی ب من ی بارم پیشنهاد نمیده جایی بریم یا چیزی برات بخرم. خسته ام. ما خ اختلاف داشتیم از اولشم هنوزم داریم. خیلی لجبازه. زندگیمون ی میدون جنگه. اوایل من خیلی کوتاه میومدم ولی اون و خانوادش سو استفاده میکردن. خیلی وقته منم کوتاه نمیام. صد هزار تومن که بهش بدم دو روز اخلاقش خوبه ی دور با مادرش بزنه اخلاقش عوض میشه. خدا ازشون نگذره. سه سال پیش خواستم جدا بشم خانوادم گفتن خودت خواستی باید بمونی چون بیکار و معتاد و خاین نیست. و چون نتونستم کاری بکنم. حالا اونه که هر روز میگه کاری باهات میکنم که خودت بری. 😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم اینجا ب نظر من خودت برای خودت داری مشکلاتو بیشتر میکنی....

منم دوتا بچه دارم ۲۶سالمه با اینکه با مامانم تو یه کوچه ایم اما بچه هامو چون شیطونن هیچ جا نمی زارم حتی خودم جایی نمیرم از خواب ک بلند میشم ب خودم و بچه هام میرسم تا شب...

تو اول ب خودت بعد بچه هات احترام بزار با هم شاد باشید تو خونه ب خودت برس پولاتم خرج خودت کن و بچه ها 

ب خودت تکیه کن به هیچ عنوان هم روی خانواده ی شوهرت حساس نباش این طوری کم کم شوهرت جذب خودت میشه

چند سالشه؟ همه مردا خانواده شون رو ب زن و بچه ترجیح میدن😐

دقیقا

یکم پیش شر اینکه نذاشتم پسر مو ببره پیش عمه مجردش که تو یه ساختمون یم ، باهام قهره

بدرک

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
خب عزیزم اینجا ب نظر من خودت برای خودت داری مشکلاتو بیشتر میکنی.... منم دوتا بچه دارم ۲۶سالمه با ای ...

چند سالشونه

منم دوتا بچه شیرب شیر دارم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
خب عزیزم اینجا ب نظر من خودت برای خودت داری مشکلاتو بیشتر میکنی.... منم دوتا بچه دارم ۲۶سالمه با ای ...

چطوری ب خودم برسم من هیچ جا بدون شوهرم نمیتونم برم. ی ارایشگاه بخوام برم بچه هامو بذارم کجا؟ ارایشگاه چیه ی دوش بخوام بگیرم ی دستشویی برم. شوهرم کمک میکنه تو بچه داری ولی خیلی باید ی چیزو بگی تا انجام بده. من این مدل زندگی رو دوس ندارم. این همه فاصله این همه سردی اصن منو نمیبینه حرفای منو نمیشنوه. ی مدت خیلی ب خودم رسیدم ولی تو اخلاق و رفتار اون تغییری نبود. در ضمن زودانزالی هم داره رابطمون اقن خوب نیس دنبال درمان هم نمیره. همش افتاده رو مبل با موبایلش ورمیره همین بیشتر منو عصبی میکنه