2777
2789

صد در صد منفیه و باردار نیستی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟ممکن نیست لقاحم دیر اتفاق افتاده باشه؟

نه با اینحرفا خودتو قول نزن و امیدوار نشو که بعدا تو ذوقت بخوره

۱ونیم سال با اینحرفا دلمو خوش کردم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
با کمک  باردار شدید شما؟

بله من باردارم و ۸ تیر زایمانمه

۱ونیم سال اقدام بودم و سر یک سال باردار شدم که پوچ بود ولی خدا این یکیو برام نگه داشت

قسمت همه منتظرا 

بله من باردارم و ۸ تیر زایمانمه ۱ونیم سال اقدام بودم و سر یک سال باردار شدم که پوچ بود ولی خدا این ...

یعنی با کمک دکتر باردار نشدید؟خودتون اقدام کردید ۱سالو نیم؟ به سلامتی عزیزم

یعنی با کمک دکتر باردار نشدید؟خودتون اقدام کردید ۱سالو نیم؟ به سلامتی عزیزم

۶ ماه اول خودم اقدام کردم دیدم نشد بقیشو تحت نظر یه دکتر بود و الکی وقتمو هدر داد و پیگیر نبود

اون‌ماهی که دکترمو عوض کردم با یه نسخش باردار شدم

۶ ماه اول خودم اقدام کردم دیدم نشد بقیشو تحت نظر یه دکتر بود و الکی وقتمو هدر نداد و پیگیر نبود اون ...

میشه بگید چه قرصی مصرف کردید؟قرص مصرف کردین سونو دادین وسط سیکل و آمپول زدید؟