2777
2789
عنوان

بی خابی بعد از زایمان؟ کلافه ام..

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 64 پست

منم مثل شمام دقیقا

شانس اوردم دختر دوماهم یکی دوهفتس شبو کامل میخوابه برای شیر بیدار نمیشه

تا قبل اون کلا سردرد داشنم از کم خوابی و بد خوابیدن

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم مشکلم نازاییم به خاطر قصور پزشکی خدا از دکترم نگذره 

ای وای جسارتا میشه بپرسم مشکلت چیه شاید کسی راه حلی بدونه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
عزیزم پسر منم تا 3ماه خوب نمیخوابید اما از 4ماهگی خوابش درست شد. یکم دیگه تحمل کن انشالله خدا بهت قد ...

خوابش رو تنظیم کردم ولی دوبار توی شب بیدار میشم و بهش شیر میدم.صبحم ساعت 7 ک بیدار میشه واسه شیر دیگه نمیتونم بخابم تا شب.

دلیلی برای استرس وجود نداره   
هستن ولی باهاشون راحت نیستم.کلن زیاد باهاشون جور نیستم

یکیو پیداکن ک بیادوپیش بچه بمونه.اگ دختر 9 10 ساله باشه ک چ بهتر براشم برنامه کودک میزاری حواسشم ب بچه باشه ک بیدارت کنه.من ک اینجوری بودم

پناه بر تو ک بی واژه مرا میفهمی.....
من پسرم دقیق سر چهارماهگی یهو خوابش تنظیم شد تا قبلش همش سرگیجه داشتم از بی خوابی زندگیم تعطیل بود و ...

میفهمم.ولی من کلن روزا نمیتونم بخابم فقط شبا.ک اونم اینجوری

منم مثل شمام دقیقا شانس اوردم دختر دوماهم یکی دوهفتس شبو کامل میخوابه برای شیر بیدار نمیشه تا قبل ...

پسر من بیدار میشه.نه اینکه چشاشوو وا کنه فقط تو خاب اونقدر تکون میخوره و سرش اینجور اونور میکنه تا بهش شیر بدم