2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جز تهران ده تا استان دیگه قرمزن اونا رو میخوام بدونم 

خوزستان اذربایجان غربی شرقی 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عروسی و مکان های سربسته رو جدی بگیریر

کیه که گوش کنه 

انگار واجبه عروسی بگیرن یا پاشن برن عروسی 

یه ماسک ساده رو نمیزنن ،اگه رعتیت میکردن اینجوری نمیشد

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
بچه ها کسانی که از همون ابتدا همه جا رفتن و الان هم میرن چرا چیزیشون نمیشه؟؟ فکر کنم بعضی بدنا مصونی ...

چرا نمیشه ، انقدر لجبازی نمیکنن و ادامه میدن تا یه چیزی بشه اونوقت پشیمونی فایده نداره

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

پدر و مادرم رفته بودن خاکسپاری که خیلیم شلوغ بوده

بعد اون یه عالمه گرفتن 

من داد و بیداد که برا خودتون مهم نیست به فکر بقیه باشید 

به بابام گفتم شما میری پیش برادرت اون زنش سرطان داره 

ما هیچ جا نمیرفتیم همش ماسک و دستکش و الکل میزدیم.شوهرم فقط سر کار میرفت.الانم کرونا گرفت.عصبی شده م ...

خب یک نفر رعایت نکنه صد نفر درگیر میشن حق الناسه 

شما حق الناس رو رعایت کردید 

بعدشم نگران نباشید خوب میشه .تقویتش کنید .

همیشه فک میکردم این مریضیا فقط واسه فیلماس 😞 فیلمای ترسناک یادمه بچه بودم ی فیلم خارجی گذاشت موش ها حمله کرده بودن کل شهر طاعون گرفتن و یکی یکی میمردن طاعون شیوع پیدا کرده بود شهر قرنطینه شد مریصا رو میبردن توی  بیمارستانا قرنطینه میکردن قرنطینشون مثه زندان بود 

من چقد ترسیدم ولی همش میگفتم فیلمه فیلم یا فیلم دکتر قریب و شیوع وبا و مرگ و میر هنوزم با یادشون میترسم

ولی هیچ وقت فکر نمیکردم😞 یه روزی برا خودمم پیش بیاد و بخاطر ی بیماری کشنده ۵ ماه با استرس ترس گریه زندگی کنم یا کار ب قرنطینه بکشع😞😕 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی