آره همینجا هم با افتخار میگن اگه یه کلمه هم بگی کرونا جرت میدن ک به تو چه
واى ياخدا اصلا با خودشون چى فكر ميكنن؟؟؟؟ نميگن بگيريم شايد يك درصد بميريم؟؟؟؟؟ يعنى جون خودشون و عزيزانشون اينقدر بى ارزشه؟؟؟؟ من زن باردار به ترس و لرز ميرم چكاپ ميشم تو خيابون ضعف ميكنم اما جرات خريدن و خوردن يه ابميوه ندارم اونوقت بعضيا اينقدر راحت ميرن بيرون😔بعد همينا هستن كه به جون همه ميدن و مردم بى گناه رو ميكشن😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره بابا به شعور گاو توهین میشه به خدا من عروسی دختر. عمه ام هست بیست تیر بابام که صد در صد. با سر. میره منم به مامانم گفتم اگر رفتید من تا دو هفته خونتون. نمیام
عزیزم طبیعت اینجوریه که هرچند دهه یا هر قرن یه بار یه مریضی میاد که جمعیت کم میشه کلا طبیعت میخواد خودشو حفظ کنه ربطی به ظهور نداره چون اولین بار نیست که یه بیماری اینجوری همه گیر میشه صد سال پیش آنفلوانزا ۵۰_۱۰۰ میلیون نفر رو کشت کرونا به گرد پاشم نمیرسه تازه با این همه ارتباطاات و قاطی بودن ملتها فکر نکنم هرگز فوتیها به ۵ میلیون برسن