2777
2789
ملت ميرن عروسى؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😐بابا ماشالا به دلاى شادتون خيلى سرخوشين به مولا😑 اونوقت من گفتم تو بهمن ...

آره همینجا هم با افتخار میگن اگه یه کلمه هم بگی کرونا جرت میدن ک به تو چه

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
آره همینجا هم با افتخار میگن اگه یه کلمه هم بگی کرونا جرت میدن ک به تو چه

واى ياخدا اصلا با خودشون چى فكر ميكنن؟؟؟؟ نميگن بگيريم شايد يك درصد بميريم؟؟؟؟؟ يعنى جون خودشون و عزيزانشون اينقدر بى ارزشه؟؟؟؟ من زن باردار به ترس و لرز ميرم چكاپ ميشم تو خيابون ضعف ميكنم اما جرات خريدن و خوردن يه ابميوه ندارم اونوقت بعضيا اينقدر راحت ميرن بيرون😔بعد همينا هستن كه به جون همه ميدن و مردم بى گناه رو ميكشن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واى ياخدا اصلا با خودشون چى فكر ميكنن؟؟؟؟ نميگن بگيريم شايد يك درصد بميريم؟؟؟؟؟ يعنى جون خودشون و عز ...

خودشون برن بگیرن مشکل اینجاست ک زنجیره رو ادامه میدن 😒

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
خودشون برن بگیرن مشکل اینجاست ک زنجیره رو ادامه میدن 😒

خب منم دقيقا دارم همينو ميگم😔اونوقت من اينقدر ماسك زدم به صورتم كه رو دماغم ردش مونده حس خفگى ميكنم ولى ماسك از دهنم برنميدارم😔من اين ادما رو نميبخشم هرگز

گاو ماما میکنه🐄🐄🐄

اره بابا به شعور گاو توهین میشه به خدا
من عروسی دختر. عمه ام هست بیست تیر
بابام که صد در صد. با سر. میره
منم به مامانم گفتم اگر رفتید من تا دو هفته خونتون. نمیام

ادم رومسخره میکنن من دیروز رفته بودم ارایشگاه یه زن اومده نزدیک کرده خودشو پیش من میگم برو کنار میگه میترسی گفتم اره 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اوففففففف

اینجا شهربازی راه افتاده

عروسی ب راهه

همه شیک و پیک توی راه گردش و صفا

اونوقت من میدم شوهرم موهامو کوتاه کنه ک آرایشگاه نرم

و از تعجب دهنم بازه از دست مردم

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
این بیماری مرگ سفیده یکی از نشونه های ظهور

عزیزم طبیعت اینجوریه که  هرچند دهه یا هر قرن یه بار یه مریضی میاد که جمعیت کم میشه کلا طبیعت میخواد خودشو حفظ کنه ربطی به ظهور نداره چون اولین بار نیست که یه بیماری اینجوری همه گیر میشه صد سال پیش آنفلوانزا ۵۰_۱۰۰ میلیون  نفر رو کشت کرونا به گرد پاشم نمیرسه تازه با این همه ارتباطاات  و قاطی بودن ملتها فکر نکنم هرگز فوتیها به ۵ میلیون برسن

منتظر اتفاقات خوبم