2777
2789
عنوان

بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 33 پست
نه واقعیتش چیزیه که از توان بازیگر خارجه تازه تئاترای زپرتی شهرستانا با یه مشت کارگردان درپیتی واسه ...

😂😂🤦🏻‍♀️من الان کرجم ولی تو ابادان زندگی میکنم اشنا هم داریم تو تئاتر فک کنم بتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری کلاس بازیگری تست بدی  بهترین کارو میکنی  به خرف مردم توجه نکن راه خودتو برو&nbs ...

مرسی حتما

شهرم که خییییلی محدوده من ابادانم ولی خب وقتی برای تابستون میام تهران و کرج فک کنم بتونم پیشرفت داشته باشم شانس هم تاثیر داره

من یکی از دوستام بازیگره 

جو اونجارو دوس نداره ولی عاشق کارشه

اگ بخوای میتونی پاک بمونی ولی خب بالاخره سخته فک کن همه دارن یکاریو انجام میدن تو بگی نه

نقش بهت نمیدن

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

نگاه من تو استان خودم کار کردم   همش دوستی بود  من پشت صحنه بودم اما اگ با مدیر تولید دوست میشدم قطعا نقش میگرفتم

شما اگ از کلاس بازیگری توسط اساتیدی مثل تاروخ و رویا تیموریان... پیش برید بهتر ب نتیجه میرسید

کاربر قدیمی ام 
۱۵ سالمه دقیقن😂ولی خب من خیلی روش پابندم و هدفمه ...فک نکنم ازش زده بشم به هر حال مرسی

منم همسن شما بودم عاشق بازیگری بودم چندسال مجله های هنرمندارو دنبال میکردم و کلاس بازیگری رفتم تست دادم قبول شدم 

یه مدت کلاساشو رفتم ولی به خاطر یه سری مشکلات ادامه ندادم 

شاید اگه ادامه میدادم الان کلی فیلم بازی کرده بودم حیف شد 😓

مرسی حتما شهرم که خییییلی محدوده من ابادانم ولی خب وقتی برای تابستون میام تهران و کرج فک کنم بتونم ...

منظورم شُهرت بود معروفیت

چون وقتی مشهور میشی خیلی جاها راحت نمیتونی بری چون سریع حاشیه برات درست میکنن 

باید فکر همه چیو بکنی