2777
2789
عنوان

ی سوال خیلی مهم

114 بازدید | 14 پست

کسی از شما بوده ک خواب باشه بعد یهو فک کنه ی چیزی تو خواب افتاد روش از خواب بپره ؟؟؟

خواب و بیدار البته 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

بختک نبوده؟

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بختکه😕

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
بختک بود

ینی هرکی اینطوری بختک داره ؟؟؟

اخه همیشه اینطوری نیستم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
بختک نبوده؟

ن مولا کسی دیدید ادمو بترسونه یهو از خواب بپره اینطوری شدم 

ن ولی من شده اصلا نتونم تکون بخرم 

اره منم شده 

ن مولا کسی دیدید ادمو بترسونه یهو از خواب بپره اینطوری شدم 

آها فهمیدم

احتمالا بخاطر استرس و ایناس

بیشتر مربوط به اعصابه

کافئین که زیاد نمیخوری؟ از اونم میتونه باشه ها

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
بخاطرساختاربیولوژیک بدنه بختکو این چیزا نیس عزیزم

مرسی گلم ک گفتی 

آها فهمیدم احتمالا بخاطر استرس و ایناس بیشتر مربوط به اعصابه کافئین که زیاد نمیخوری؟ از اونم میتو ...

اره راست میگی من از لحاظ استرس و اعصاب ضعیف شدم یکم 

بختک خرافاته واکنش بدنه وقتی می خوای بیدارشی اما بدنت هنوز خوابه اینطوری میشی طبیعیه منم میشم گاهی&n ...

خب پس خداروشکر 👍مرسی ♥️