2777
2789
عنوان

یعنی شک کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد بهش پیام میدی میگی خانم شما ب شوهر من دیشب زنگ زدی⁦☹️⁩طرف هم میفهمه شوهرت متاهله اگه باهاش باشه ...

والا فگر نکنم شوهرم کاری کرده باشه 

حس خانوما معمولا اشتباه نمیکنه 

شاید طرف واقعا مزاحم بوده 

چون شوهرم مغازه داره و شماره ش رو در مغازه هست 

ممکنه اونجوری برداشته باشه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
والا فگر نکنم شوهرم کاری کرده باشه  حس خانوما معمولا اشتباه نمیکنه  شاید طرف واقعا مزاحم ...

اره احتمالش زیاده.خود منم چند بار پیام برام اومد بعد فهمیدیم اشتباه شده.همیشه بنا رو ب اعتماد بزار اگه با کسی دیگه باشن دیگه ب زن و زندگی و روابط با همسر بی توجه میشن ادم بدون مدرک هم میفهمه ک دارن ی غلطی میکنن.اگه با هم خوبو گرمین نگران نباش

اره احتمالش زیاده.خود منم چند بار پیام برام اومد بعد فهمیدیم اشتباه شده.همیشه بنا رو ب اعتماد بزار ا ...

اره خوب هستیم ولی شک ب دلم افتاده 

ای خدا لعنتش کنه هرکی هست

از صبح تا حالا سرجامم، ناهار هم نخوردم

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره خوب هستیم ولی شک ب دلم افتاده  ای خدا لعنتش کنه هرکی هست از صبح تا حالا سرجامم، ناهار هم ...

وا😐اشتباه میکنی.بخدا من دو سه بار برام پیام اومد پسر هم بودن ولی روحم خبر نداشت ازشون.باید شوهرم میگف خیانت کاری؟اظتباه پیش میاد.پاشو کاراتو بکن شماره رو هم حذف کن بهش فکر هم نکن دیگه.اگه ریگی ب کفشش بود نمیذاش شماره رو برداری

وا😐اشتباه میکنی.بخدا من دو سه بار برام پیام اومد پسر هم بودن ولی روحم خبر نداشت ازشون.باید شوهرم می ...

باشه   

مرسی که دلداریم دادی 

تو روخدا برام دعا کن 

دلم خیلی اشوبه اجی

بوی نم بارون 😍🌧️☔
باشه     مرسی که دلداریم دادی  تو روخدا برام دعا کن  دلم خیلی اشوبه اجی

باشه عسبسم.چیزی نشده که اگه شوهرتم بایکی میدی هم دلیل نمیشد ک باهاش دوسته.اینم ک دیگه اصلا معلوم نیست زن باشه