2777
2789
عنوان

یعنی شک کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 37 پست
اخه کاری از دستم بر نمیاد! چون هیچی بجز ی شماره نیست ک میگه حتما مزاحم بوده

نگهش دار سیو کن ببین واتساپ یا تل گرام داره پروفایلش و ببین یا با شماره های دیگ بزنگ یکی دوماه بعد بعدشم بدون اینکه شوهرت بدونه تل گرامش و تو گوشیت نصب کن و داشته باش

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
چ پیامی اومده بود؟؟

شوهرم چون صبح زود میره سر کار همیشه یازدهو نیم دوازده خوابه.ساعت یک ب بعد بود ی پیام اومد من بازش کردم نوشته بود عزیزم من دیگه بخوابم ...تو بخورم😐منم بیدارش کردم گفتم این چیه شرو کرد دادو بیداد گفت چرا بیدارم کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی شوهر من داد زد گف چته چکار کردم بهم شک داری اعصابمو خورد میکنی من چ میدونم کیه

پیامه چی بود مگه چی گفتع بود طرف ب نطرم هیچ زنی یهو نمیره پی وی ی مرد

آرام باش الان سال ۱۵۰۰ است وما قطعا مرده ایم  
شوهرم چون صبح زود میره سر کار همیشه یازدهو نیم دوازده خوابه.ساعت یک ب بعد بود ی پیام اومد من بازش کر ...

هههه خودت چی فک میکنی عزیزم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی الان دیگه دورا ای نیس ک  هر پیامی ک بدی شماره رو هم سری وارد کنی الان همه آی دی و دایرکت دارن یا شماره سیوه با گوشی های دکمه ای از این اشتباهات رخ میداگه ولی لمسی بعید میدونم

خب؟ بعد چیکار کردی؟

همونجا باور کردم ولی بعد ک دستش واسم رو شد ک میره تو گروه های ... فهمیدم اونم بیخود نبوده حالا چ پیامی واسه شوهرت اومده بود

هههه خودت چی فک میکنی عزیزم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی الان دیگه دورا ای نیس ک  هر پیامی ک بد ...

میدونم.ولی طرف اس ام اس داده بود بعدش انقد قسم و قران و جون پدر مادرشو قسم خورد ک منم بیخیال شدم گفتم اگه واقعا با یکی باشه ماه پشت ابر نمیمونه بلخره ی سوتی دیگه میده

همونجا باور کردم ولی بعد ک دستش واسم رو شد ک میره تو گروه های ... فهمیدم اونم بیخود نبوده حالا چ پیا ...

پیام نبوده ، میس کال بوده 

یعنی چجور کنار اومدی با اون موضوع؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
میدونم.ولی طرف اس ام اس داده بود بعدش انقد قسم و قران و جون پدر مادرشو قسم خورد ک منم بیخیال شدم گفت ...

اها باشه حتما سر قسمش جدیه شوهر من ک ی قسمایی میخوره اخرش میفهمم دروغ بوده ی بار جون پسرمو قسم خورد بیشرف

اها باشه حتما سر قسمش جدیه شوهر من ک ی قسمایی میخوره اخرش میفهمم دروغ بوده ی بار جون پسرمو قسم خورد ...

تا حالا ندیدم جون باباشو دروغ قسم بخوره لعنتی خیلی باباشو دوس داره😒