2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معجزه يني يه چيز واااقعا محال؟ كه همه عالم و ادم ميگن نه؟ يني ممكنه؟

عزیز چرا ممکن نباشه خیلی ها غیر ممکن زندگیشون ممکن شده😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
مریصه🤦‍♀️

عزیز خدا ان شاالله شفا بده پسر گلت فقط از خدا بخواه که میشه دوستم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
دعا كنين برام دلم آروم بگيره🙏🏻

چشم الهی که دلت آروم آروم شه

خیلی خواستیم😓انشالله 😘😘

ان شاالله😊

عزیز چرا ممکن نباشه خیلی ها غیر ممکن زندگیشون ممکن شده😊

نميدونم عزيزم، اخه ديگه انقد زمان ميگذره و نميشه ادم باورش نميشه... 

من ادم خيال پرداز و مثبت انديشي بودم، ولي الان و اين دو سال كه نشده ( انقدر كه بهم گفتن صلاح نيس لابد) ديگه اميدي ندارم و نميخوام، يني بخوامم قلبي نيس باور ندارم . با خدا حرف ميزنم ولي ديگه اونو نميخوام. يه تلخي و غم عميق تو وجودمه ولي.... يه نااميدي... 

نميدونم عزيزم، اخه ديگه انقد زمان ميگذره و نميشه ادم باورش نميشه...  من ادم خيال پرداز و مثبت ...

عزیز من نمیدونم خواستت چی بوده شاید به صلاحت نبوده شاید اگه براورده میشد واست میشد عذاب اینو مطمئن باش خدا خوبشو گذاشته کنار اما به وقتش رو میکنه ناامیدیو بزار کنار دعا کن که خدا اون خوب خوبشو زود برات رو کنه اینو بدون خدا میبینه میشنوه براورده میکنه😊