2789
عنوان

شفا

315 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

بیاید بگید چکار کنم خدا دخترما شفا بده.نپرسید چی شده و اینا اصلا حال خوشی واسه توضیح ندارم فقط بدونید یه مریضی سخت داره.

تمام ختما رو برداشتم.فکر نکنم چیزی مونده باشه.تمام چله ها حتی چله ایت الله حق شناس.رفتم امام رضا متوسل شدم.رفتم جمکران متوسل شدم....چکار کنم؟دارم دق میکنم....هر دری میزنم ببی جواب میمونم

خدا عافیت بده.این دستور رو به ترتیبی که میگم انجام بدید و مداومت داشته باشید با یقین،اگر به صلاح باشه سلامتی کامل به دست میاره.

هر روز یک زیارت وارث بخونید.بعد از اون نماز امام زمان و سپس حدیث کسا.وسط حدیث کسا توسل بردارید به حضرت زهرا

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا عافیت بده.این دستور رو به ترتیبی که میگم انجام بدید و مداومت داشته باشید با یقین،اگر به صلاح باش ...

یعنی بهتر از شفاعت ائمه هست؟

تو این دوران غیبت آخه چطوری دردودل کنیم و جواب بگیریم....خوش به حال اونایی که توی دوران اماما بودن هروقت گرفتار میشدن میرفتن از امامشون راه چاره میگرفتن

یعنی بهتر از شفاعت ائمه هست؟ تو این دوران غیبت آخه چطوری دردودل کنیم و جواب بگیریم....خوش به حال او ...

الان هم توسل برمیدارید به امام حسین،امام زمان و حضرت زهرا.بالاتر از شفاعت حضرت زهرا هم وجود داره؟امام صادق که امروز،روز شهادتشون هست گفتند مردم در مشکلات به ما متوسل میشند و ما به مادرمون زهرا

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الان هم توسل برمیدارید به امام حسین،امام زمان و حضرت زهرا.بالاتر از شفاعت حضرت زهرا هم وجود داره؟اما ...

من صبح جمکران بودم کلی التماس امام صادق و امام زمان رو کردم که شفاعت کنند ولی دست خالی برگشتم....

الان هم توسل برمیدارید به امام حسین،امام زمان و حضرت زهرا.بالاتر از شفاعت حضرت زهرا هم وجود داره؟اما ...

میشه یعنی با این توسل امروز خوب بشه؟یه توسل قوی بگید امروز بردارم که امروز خوب بشه...

من دار و ندارما نذر کردم...خانوادم گوسفند و ....نذر کردن....حتی نذر کردیم اسمشا زهرا بذاریم اگه معجزه شد 

میشه درخواست دوستیما قبول کنید کارتون دارم