2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شده

از کار زیاد خسته میشم دلم میخواد یه مدت برای خودم باشم ولی نمیشه 

یا با شوهرم قهرم میخوام زندگیمو چند روز ول کنم برم باز نمیشه

اسیر شدیم😒😒😒😒

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره،،،چون احساس میکنم زود بچه دار شدم فروردین ازدواج کردم خرداد فهمیدم یک ماهه باردارم،،،،اصلا از زن ...

جدی؟ چه سخت. اما فکر کنم هر چیم بگذره سختر میشه به زندگی دو نفره بیشتر عادت میکنی. چن سالته

جدی؟ چه سخت. اما فکر کنم هر چیم بگذره سختر میشه به زندگی دو نفره بیشتر عادت میکنی. چن سالته

۳۴سال،،،الان دخترم ۱۰سالشه پسرم ۳سالشه،،،پسرم اینقدر شیطونه پدرمو درآورده نمیزاره نفس بکشم اصلا هیچ وقتی برای خودم ندارم

۳۴سال،،،الان دخترم ۱۰سالشه پسرم ۳سالشه،،،پسرم اینقدر شیطونه پدرمو درآورده نمیزاره نفس بکشم اصلا هیچ ...

من ۳۳ سالمه شوهرم باز بچه میخواد.. چون سنمم زیاده و مشکل هم دارم باید باردار شم. بچم ده ماهشه

اره واقعا گاهی گریم میگیره .. یک ساعت برا خودم نیستم

دقیقا منم همین جوری ام

یه کتاب نمیتونم دست بگیرم همه ی سرگرمیم شده این گوشی کوفتی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من ۳۳ سالمه شوهرم باز بچه میخواد.. چون سنمم زیاده و مشکل هم دارم باید باردار شم. بچم ده ماهشه

خوبه دوتا پشت سر هم بیاری من اشتباه کردم ۷سال بینشون فاصله دادم یکی دختره یکی پسر همش در حال زد و خورد و کتک کارین

خوبه دوتا پشت سر هم بیاری من اشتباه کردم ۷سال بینشون فاصله دادم یکی دختره یکی پسر همش در حال زد و خو ...

جدی؟ یعنی میگی یک جنس باشن بهتره؟ راحت تره؟ اخه منم دختر دارم میگم بعدی پسر باشه اگه خدا بخاد

جدی؟ یعنی میگی یک جنس باشن بهتره؟ راحت تره؟ اخه منم دختر دارم میگم بعدی پسر باشه اگه خدا بخاد

انشاءالله هر چی میخوای گیرت بیاد،،،نه منظورم یه جنس بودنشون نبود،،،،من خواهر و برادر کوچیکم یک سال و نیم فاصلشونه مثل لیلی و مجنونن از همون کوچیکی تا الان که خواهرم ازدواج کرده