بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کار زیاد خسته میشم دلم میخواد یه مدت برای خودم باشم ولی نمیشه
یا با شوهرم قهرم میخوام زندگیمو چند روز ول کنم برم باز نمیشه
اسیر شدیم😒😒😒😒
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
یه کتاب نمیتونم دست بگیرم همه ی سرگرمیم شده این گوشی کوفتی
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
جدی؟ یعنی میگی یک جنس باشن بهتره؟ راحت تره؟ اخه منم دختر دارم میگم بعدی پسر باشه اگه خدا بخاد
انشاءالله هر چی میخوای گیرت بیاد،،،نه منظورم یه جنس بودنشون نبود،،،،من خواهر و برادر کوچیکم یک سال و نیم فاصلشونه مثل لیلی و مجنونن از همون کوچیکی تا الان که خواهرم ازدواج کرده