2777
2789
عنوان

سوزش ادراری

78 بازدید | 2 پست

غذا رو گاز داشت میسوخت با عجله از دسشویی بدو بدو اومدم سراغ غذا بعد شدیدا سوزش دارم دوباره رفتم دسشویی چن قطره اومد (معذرت) اومدم بیرون ولی سوزشش خوب نمیشه چیکار کنم خیلی بدجوره😭

اگراین حسو داری پشت هم حس ادرار بازور داری اما هربارکمی ادرار میادعفونت ادراری گرفتی لباس زیر فعلا نپوش قرص سیپرو فلاکسین و فنازوپین از داروخونه تهیه کن یکی ۸ و دیگری ۱۲ ساعته وقتی قرص میخوری ادرارت نارنجی پررنگ‌میشه که عادیه عفونتهارو میبره موقع شستن بعداز ادرار از بالا بسمت مقعد بشور یعنی دستتو ازسمت مقعد به بالا نیار چون باکتریها بسمت بالا هدایت میشن اینهارو دکترم که عفونت ادراری داشتم گفته و اکثرا زنها تو دوران زندگیشون پیش میاد این قرصو همیشه تو مسافرتها و داخلخونه اضطراری نگهدار ادویه های گرم و تند فعلا نخور اب زیاد بخور ولی اب خوردن بدون قرص خوبت نمیکنه حتما باید قرص بخوری و این تنهاقرصیه  که موثره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.