sarammmmmm مدیر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23671 عنوان خانما لطفا... | مشاهده متن کامل بحث + 10046 بازدید | 623 پست سلام، خانما ماشینمونو دزدیدن خواهش میکنم برای پیدا شدنش صلوات بفرستید و دعا کنید، ممنونم خواهرای گلم♥ 1399/03/28 | 07:20 220 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahaniمن عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 206 آخی عزیزم درکت میکنم، إن شاءالله سالم پیدا میشه 🤲🏻 ممنون عزیزم دعا کنید برام حالمون خوب نیست
mahaniمن عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 206 تورو خدا صلوات دستمه جمعی برام انجام بدبن هر چی نظر دعا بود کردم
mahaniمن عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 206 سوره یس را بخوان چون به کلمه مبین که در شش مورد آمده رسیدی حاجت خود را نیت کن و پس از قرائت سوره نیز ... دعا کنید لطفا
sarammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23671 اسی عزیزم چی خوندی که پیدا شد؟ عزیزم همین 2صفحه آخر توضیح دادم خیلی چیزا بود
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 ممنونم خواهر جان، خدا خوشحالت کنه إن شاءالله🙏🏻♥🌹 کجا خلاصه تاپیکو نوشتی من پیدا نکردم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
sarammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23671 کجا خلاصه تاپیکو نوشتی من پیدا نکردم همین چندصفحه آخر نوشتم عزیزم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 همین چندصفحه آخر نوشتم عزیزم پیدا نکردم اول گفته درصفحه قبل بعد گفته سه صفحه قبل کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
sarammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23671 پیدا نکردم اول گفته درصفحه قبل بعد گفته سه صفحه قبل صفحه 39 و 40 همه رو گفتم عزیزم