2777
2789
عنوان

کلینیک نی نی سایت 😐

89 بازدید | 16 پست

شما سوال میپرسین چند روز بعد بهتون جواب میدن ؟ 

برای من کلینیک نی نی سایت اینجوریه که مثلا میپرسم الان تو این وضعیتم این مشکل برام پیش اومده چه کنم ؟ بعد دو هفته بعد جواب میدن که دیگه خودم یه راه حلی براش پیدا کردم خب چرا واقعا 🤨 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منم اینطوره😑

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

چون اینجا ایرانه

و شما ب سایت ایرانی مراجعه کردی☺

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من شش ماه پیش پرسیدم جواب ندادن زنگ زدم به دکتر 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

سوال منو یک ماهه تایید نکردن

مال منم تایید نشده یعنی عجیبه برام که اینقدر ضعیف عمل میکنن 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
چون اینجا ایرانه و شما ب سایت ایرانی مراجعه کردی☺

قبلا یه ماما بود تو اینستا من اونو داشتم غم نداشتم دی اکتیو کرد 

منم. دیگه نپرسیدم.‌بیا از خودمون بپرس. زودتر جواب میگیری

بعضی وقت ها روم نمیشه یا میبینم کسی نیست جواب بده شاید چون تخصصی هستش 

بعضی وقت ها روم نمیشه یا میبینم کسی نیست جواب بده شاید چون تخصصی هستش 

دیگه همینه. کلینیک دکور سایته. کلا اینجا یه تالار گفتگو شیکه.‌کنارش چار قلم گذاشتن بگن سایت ما علمی و فنیه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
دیگه همینه. کلینیک دکور سایته. کلا اینجا یه تالار گفتگو شیکه.‌کنارش چار قلم گذاشتن بگن سایت ما علمی ...

آره خیلی کلی هم جواب میدن که بعدش میگی خب اینو که خودم میدونستم

حقوقی که میگیرن حلالشون باشه 😅