2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی هیچکس تجربه ای نداره، من تا حالا سه بار سکل انتقال جنینم به علت نازکی آندومتر کنسل شده، یه بارم ...

عزیزم‌مگه‌اندازه‌آندومتر‌بایدچندباشه

مال‌من‌روز۱۱پریودم‌۷ونیم‌بود..روز۱۶هم‌انتقال‌دادم

داروچیامیدن‌بهت؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

ممنون گلم جواب دادی، میگم شاید ضخامت برای شما تا روز التقال بالاتر رفته، بهتون روز انتقال نگفتن ضخامت چنده، من تا روز 17،18 پریودم ضخامت 7 تا 7.5 بود، هر دفعه کنسل میکرد، میگفت نمیشه با این ضخامت

دارو هم سینال اف تا روزی 50 واحد میزدم، و استرادیول هم از روزی سه تا شروع میکرد میرسوند روزی شش تا، حتی دو دوره  به زور استرادیول خارجی گیر آوردم، گفتم شاید به ایرانی جواب نمیده بدنم، ولی فایده نداشت، گلم شما چه داروهایی استفاده کردین؟ 

وای راستی ببخشید 6 تا 6.5 می موند ضخامت، بالاتر نمیرفت، یه بار  روز 19 پریودم، ضخامت 7 شد انتقا ...

نگران نباش ضخامت ۷/۵میگن ریسکه چون بهت دو روز قبل انتقال پروژسترون میدن پروژسترون باعث لانه گزینی میشه از طرفی اندومتر رو کم میکنه یعنی روز انتقال شاید ۷ یا زیر هفت بشه برا همین کنسل میکنن دکترا میگن حیف جنینا نشه اگه اندومترت ب ۷/۵میرسه پس نصف نگرانیت حل شده مونده بعد انتقال برا بعد انتقال فقط غذا ک میخوری مهمه

[QUOTE=143696227]نگران نباش ضخامت ۷/۵میگن ریسکه چون بهت دو روز قبل انتقال پروژسترون میدن پروژسترون باعث لانه گزینی می ...[/QUOTE

وای راست میگی گلم، خیلی ناامید بودم، پس این دفعه میرم اصرار میکنم انتقال بده، انشاالله قبول کنن، گلم یه ذره راجع به تغذیه راهنماییم میکنی، ببخشی گلم من انتقال قبلی هر روز نشاسته خوردم، ولی متاسفانه چون زمینه یبوست داشتم، خیلی اذیت شدم، میگم شاید به خاطر همون نگرفت، شما چه چیزهایی خوردید، چه چیزهایی بده؟ ممنون دوست خوبم😍