2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه

653 بازدید | 18 پست

چند روز درد قفسه سینه دارم بیشتر راست کمتر چپ تیرمیکشه نزدیک زیربغلم سمت راستم هم تیر میکشه کسی میدونه دلیلش چیه؟ 

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

معده

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرفتگی عضلس یا از اعصابته ،،اخه گفتی بیشتر راستته

یعنی اعصاب ربطی به قفسه سینه داره؟ 

یعنی اعصاب ربطی به قفسه سینه داره؟ 

اره احتمالش هست ،،از گردنت شروع بشه ب دستت بزنه یا پشتت همراه قفسه سینه

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
از کجا فهمیدی

خودمم اینطوری میشم همیشه

اگه فکر میکنی از قلب یدونه اسپرین بخور چشماتم با یه چی ببند آروم بخواب

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

انشاالله که شفایابی....عمیق نفس بکش وچندثانیه نفست روتوسینه ات حبس کن بعدازاین کاراگرتنگی نفس داشتی اون وقت بخودت شک کن..

خوزگه.نه ده مردم تاتوله ی روله کانی کوردم له خوین مژانی گله کم ور ده گرت...
سلام شوهر منم همین مشکلو داره . سمت راست سینش درد میگیره تا زیر بغلش میره . بعضی وقتام سمت چپ .دردش ...

من با تجویز پزشک ازمایش تراکم استخوان دادم پوکی داشتم حالا نمیدونم از اینه یا نه

ضعف اعصاب هم همین دردارو داره ک من اونو هم دارم