نمیدونم چرا هم جنس آدمم حال آدمو درک نمیکنه بعد مدت ها اومدم تاپیک زدم دریغ از یه جواب دادن. واقعا چرا؟؟ اولش نمیتونستم ثبت نام کنم خیلی دلم میخواست بیام نی نی سایت بلکه کسی کمکی کنه یا یه نظری بده ولی میبینم اونجوریام که میگن نیست
هشت ساله که ازدواج کردم و یدونه بچه دارم. تو این هشت سال بیشتر وقتا من اذیت شدم من خودخوری کردم من گریه کردم. چون شوهرم یه مرد بی احساس و بی منطقه. باور میکنین تا حالا نشده راجع به مشکلاتمون حرف بزنیم و حل کنیم چون همیشه شوهرم از حرف زدن فرار میکنه واین منو بیشتر عصبانی تروناراحت میکنه
یه رفتارهایی میکنه یه حرفایی میزنه که واقعا حس میکنم دوسم نداره و براش مهم نیستم این حس از اول باهام بوده و بیشترین دلیل ناراحتی منم همینه که فکر میکنم منو نمیخاد و باعث میشه که رو تصمیمم مصمم تر بشم
هشت ساله که ازدواج کردم و یدونه بچه دارم. تو این هشت سال بیشتر وقتا من اذیت شدم من خودخوری کردم من گ ...
والله من خودم مجردم
ولی خب بعضی آقایون یه حالت سردی خاصی دارن
کم حرفن بی حوصله اند واقعا تمام این چیزا رو در پدر خودم دیدم که میگم و دلیل بر بی علاقگیشون نیس
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم