2821
2789
عنوان

خیلی ترسیدم

135 بازدید | 12 پست

لامپ اتاقم خرابه بعضی وقتا خاموش روشن میشه ...منم ترسو ام خخخ شبا لامپ رو خاموش نمیکنم چون تنها تو اتاقم میخوابم ...بعد یهویی الان لامپ اتاقم خاموش شد فک کنم برق ضعیف شده بود چون یه لحظه کولر هم میخواست خاموش بشه ولی چراغ خواب اتاقم روشن بود با اینکه چراغ خواب هست ولی بازم میترسم از تاریکی ...الان خاموش شد خیلی ترسیدم قلبم تو دهنم اومد 😢😢😢😭😭میترسم بازم خاموش بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای خانمی توروخدا نرو از سایت بیرون ...خیلی میترسم دارم میمیرم از ترس برقا رفته الان منم یه کارای بد ...

نترس برو تاپیک گردی

یادت میره

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

برقا رفته الان همه جا تاریک منم تنهام دارم میمیرم از ترس ....کی میاد این برقا 😭😭😭

تو خونه تنهایی??

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

نه هستن بقیه ولی هرکس تو اتاق خواب خودش هست من میترسم 😢😢😢😢

اها ترس نداره که بابا 

اگه تنها میبودی فاجعه بود😅

برو پیش مامانت بخواب فوقش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز