2777
2789
بفرمایید

سلام

من یه مدت هست در پاهام احساس سنگینی میکنم، حافظم به شدت ضعیف شده، گاهی اوقات دیدم تار میشه و به شدت ضعف دارم و دستام سنگین میشه و درد میکنه و خیلی علائم دیگه

امروز دکتر بود با چکش پزشکی روز زانوی هر دوتا پاهام ضربه زد خیلی پرش نداشت وقتی محکم زد یکم پرش داشت بعد این کار برام MRI نوشت و از من پرسید سنگینی در پاهام در صبح هست بیشتر یا شب و من گفتم شب و بیشتر مصمم شد روی MRI دادنم، نظرتون؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین تست چکش مثلا برای من هم همینطوره ولی گاهی با ضربه اروم هم میپره بستگی داره حمله داشته باشم یا نه،این علایم ممکنه ام اس باشه ممکنه هم نباشه شاید استرسو عصبی باشه اما با ام ار ای کامل مشخص میشه،استرست رو کم کن حتی اگر ام اس هم باشه هیچ مشکلی نخواهی داشت

ببین تست چکش مثلا برای من هم همینطوره ولی گاهی با ضربه اروم هم میپره بستگی داره حمله داشته باشم یا ن ...

مگه میشه استرس نداشت؟ 😔 خودم آروم نشون میدم اما نمیدونم چی در انتظارمه بخصوص اینکه اکثر علائم ام اس دارم

این علایم میتونه مشکل اعصاب باشه و با چند تا دارو حل بشه،این علایم اختصاصی ام اس که نیست اگر بود دکتر میگفت پس ام اس داری،وقتی ام ار ای مینویسه یعنی میخواد علت رو بفهمه،ممکنه اصلا ام اس نباشه.این روزا همه تو استرس و فشارن همینها کلی رو سیستم بدن اثر میذاره

ببین تست چکش مثلا برای من هم همینطوره ولی گاهی با ضربه اروم هم میپره بستگی داره حمله داشته باشم یا ن ...

و یه مدت جیغ های هیستریک میکشیدم بعدش بی حال میشدم می افتادم زمین و نفسم تنگ میشد

2790
2778
2791
2779
2792