2777
2789
عنوان

#تلنگر ( خاطره)

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 50 پست
شما اگه اطلاعاتتون بالا باشه میدونین که منطقه کورد نشین زبان رسمیش کوردیه وعربها حتی اگه بخوان بیان ...

😂😂😂😂😂😂😂پوکیدم کردای عراق حکونت جدا دارن؟!😂کی اینارو بهت گفته خواهر من؟

عربا باید مجوز بگیرن؟! این دیگ خیلی مسخره تر بود قسمتی از کردستان عراق تقریبا بصورت خودمختاره اونم نه حکومت مستقل یه سری مزایا بهشون داده دولت عراق اونم نه بصورت قطعی ینی همین ک دولت جون بگیره ازشون پس میگیره چقدرم اطلاعاتت دقیق و کافی بود

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐
مضحک وخنده داره جوونای ایرانی و عراقی باهم دارن تو سوریه مثل دوتا برادر بخاطر دینشون میجنگن اونوقت ش ...

گمژه ی بی خاوه نی وه ک تو هر شایان ئه وی نیه قصه له گلی به کره.

دوست عزیز جمله مو به زبون جایی که توش ساکنم بهتون گفتم ،زحمت ترجمش با خودتو و دوست عراقیتون🙂🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂پوکیدم کردای عراق حکونت جدا دارن؟!😂کی اینارو بهت گفته خواهر من؟ عربا باید مجوز بگیرن ...

😂😂یعنی از منی که اینجا ساکنم و اقامت دارم چندین ساله بهتر بلده،افرین به ذکاوتت

گمژه ی بی خاوه نی وه ک تو هر شایان ئه وی نیه قصه له گلی به کره. دوست عزیز جمله مو به زبون جایی که ت ...

دوست من عربه نه کورد...بی شک شما کرد هستین و ایران ساکنین نه عراق

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐
😂😂یعنی از منی که اینجا ساکنم و اقامت دارم چندین ساله بهتر بلده،افرین به ذکاوتت

بعله دیگه گلم اصلا بخاطر همینم هست رفتم علوم سیاست خوندم😁😂..تو اینچنین مسائل کسی نتونسته رو دستم بزنه شاخ بشن شاخشونو چیدم😉😂

دوست من عربه نه کورد...بی شک شما کرد هستین و ایران ساکنین نه عراق

😳😳مذهبی هستی؟ اصل اول قصاوت در مورد چیزی که اطلاعی نداری ممنوعه اینم من غیر مذهبی باید بهت یاد بدم؟؟ من کسایه تیم یه وه نیه لگل شتی هیزی وه ک تو مل ملانه بیکم

موفق باشین و خدا حافظ دوست عزیز  اومدین اربیل خوشحال میشن پذیراتون باشم البته اگه مرزا باز بشن،هر چند ویلای رامسرمم هست خودم اومدم دعوتت میکنم😂

😳😳مذهبی هستی؟ اصل اول قصاوت در مورد چیزی که اطلاعی نداری ممنوعه اینم من غیر مذهبی باید بهت یاد بدم ...

عجب ادم بی منطقی هستی شما فعلا که من مدراک و مستندات شمارو نقض کردم😂😄لا تكذب أبدًا حتى لا تشعر بالحرج.الله لا يحب الكاذبين امیدوارم تو کردستان یکی که عربی بلد باشه بتونه برات ترجمه کنه.شب شما بخیر😁

عجب ادم بی منطقی هستی شما فعلا که من مدراک و مستندات شمارو نقض کردم😂😄لا تكذب أبدًا حتى لا تشعر بال ...

عزیزم من دروغ نگفتم حتی اگه بخاطرش تو سختی بیفتم تحصیلاتمم بیشتر ازت نباشه کمترم نیست انگار شاخ غول شکستی تو ایران درس خوندی حالا رییس کجا کردنت که اینقدر اعتماد بنفست بالاست

اره خصوصا اون قسمتش که در حال حاضر بیشتر مخارج کشور عراق از بیت المال ایران صرف میشه

ببین عزیز دیگه این شعره با احترام تمام!

واقعا یا من به هویت شما شک دارم

یا اینکه نااگاهین

ولی دیگه این حرف خیلی چرته چون اصلا بوجه ی دفاعی برون مرزی یه چیز جداست ربطی به بیت المال شما  نداره

فقط خدا 

عزیزم برای نجات زندانی از زندان چه دعایی خوبه بخونم خواهش میکنم جواب بده

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
عزیزم برای نجات زندانی از زندان چه دعایی خوبه بخونم خواهش میکنم جواب بده

برای رفع مشکلات روز۱۰۰ بار یالله.         

بایرفع مشکلات خطرناک و بزرگ زندگی ۱۰۰۱ یاالله د یک مجلس بدون حرف زدن با کسی و مابین ذکر و رو به قبله

خدای مهربون شکرت😍
برای رفع مشکلات روز۱۰۰ بار یالله بایرفع مشکلات خطرناک و بزرگ زندگی ۱۰۰۱ یاالله د یک مجلس بدون حرف ز ...

برای زندانی گفتم چی خوبه😭😭😭😭😭😭

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
برای زندانی گفتم چی خوبه😭😭😭😭😭😭

عزیزم برای رفع مشکل بخونی همون میشه .ان شالله مشکلتون هرچه زودتر رفع بشه.

سرچ میکنم اگه چیز جدیدی پیدا کردم میفرستم برات.

خدای مهربون شکرت😍