2777
2789
عنوان

#تلنگر ( خاطره)

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 50 پست
عه .پس  چی بگم ،قانع شدم،ارشاد شدم،متحول شدم،کجاش بد بود خانم معلم؟

ببین گلم فارغ از اون قسمت پخش فیلم های مستهجن این اصلااااا خوب نیست که به اینچنین اسطوره هایی با لحن تمسخر و ادبیات طنز نگاه کنیم من فقط اینو میگم اگه این متن برای شما تلنگر نیست این درست نیست که با اینچنین ادبیاتی ارمان این اسطوره های وطنی رو به حاشیه ببرید طرف بخاطر منو شما بخاطر یه وجب خاک این وطن رفته تیکه تیکه شده بعد یه عده هم وطنا با ادبیات طنزوتمسخر به اینجوری ماجراها واکنش بدن این خییلی جای تاسف داره

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

. فضیلت صلوات عالم برزخ 

مداومت بر صلوات، عذاب قبر را در عالم برزخ دور می‌كند، ظلمت گناه را از بین می‌برد، عذاب را از همه اهل قبرستان دور می‌كند، ثواب صلوات سنگین‌تر از گناهان است، صلوات، فریادرس انسان در قبر است،‌ چهره او را در برزخ نورانی و جان كندن را راحت می‌كند.پیامبر اكرم(ص) می‌فرمایند: «هر كس بر من صلوات زیاد بفرستد، از تلخی مرگ و جان كندن ایمن گردد.»۲. قیامتاز ائمّه(ع) آمده كه هر كس در دنیا مداومت بر صلوات داشته باشد، خصوصاً در روز جمعه، صلوات، شفیع ایشان می‌شود.در قیامت، همچنین صلوات بسیار، صلوات‌ فرستنده را در روز قیامت نزدیك‌‌ترین فرد به پیامبر(ص) قرار می‌دهد، خداوند از هر جهت بر فرد نور می‌تاباند، هفتاد حاجتش را در قیامت برآورده می‌كند و او را در زیر عرش الهی قرار می‌دهد، همچنین این صلوات‌ها موجب سنگینی اعمال در قیامت و افضل اعمال محسوب می‌شود و ذخیره‌ای خوب برای ایشان در قیامت به حساب می‌آید.از پیغمبر(ص) نقل است كه فرمودند: «سه كس در روز رستاخیز، آن روزی كه سایه‌ای جز سایه خداوند نخواهد بود، در زیر عرش الهی خواهند بود». عرض شد: یا رسول الله آنها چه كسانی هستند؟فرمود: «آن كس كه اندازه‌ای از غم امّت من را برطرف سازد و كسی كه سنّت مرا زنده نماید و آن كس كه فراوان بر من صلوات فرستد».

خدای مهربون شکرت😍
ببین گلم فارغ از اون قسمت پخش فیلم های مستهجن این اصلااااا خوب نیست که به اینچنین اسطوره هایی با لحن ...

اره خصوصا اون قسمتش که در حال حاضر بیشتر مخارج کشور عراق از بیت المال ایران صرف میشه

اره خصوصا اون قسمتش که در حال حاضر بیشتر مخارج کشور عراق از بیت المال ایران صرف میشه

اصلا اینجوری نیست عزیز دل من اینا همش ترفندهای دشمنه که بین دو ملت برادر تفرقه بندازه من خودم دوست عراقی داشتم بخدا قسم به اونا هم میگن ایران مانع پیشرفت شماس دشمن داره کار خودشو میکنه خوبه که هوشیار باشیم 

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐
خودمون تو مملکت کم بدبختی داریم

متاسفانه من الان تو عراق ساکنم البته قسمت کرد نشینش که ربطی به عربا نداره.ولی عربا رو میبینم که همسایمونن و خانوادشون تو جنگ با ایران شهید شدن،مزایا و حقوق دارن از ایران😭😭😭حالا اینا میان ازین تاپیکا میزنن که چرا میگی منقلب شدی و ازین  حرفا اخه خواهر من تو خونت نشستی خبر از هیچ جا نداری فتوا میدی

متاسفانه من الان تو عراق ساکنم البته قسمت کرد نشینش که ربطی به عربا نداره.ولی عربا رو میبینم که همسا ...

شهید شدن؟!!! ینی میگی اونا برای ایران جنگیدن که مزایا دارن؟جنگ تحمیلی منظورته؟! کردستان الان خیلی ناامنه اونجا چیکار میکنی شما؟!!! دوست من شیعه بود وقتی حرف از جنگ میشد بشدت حالش بد میشد بحدی که میگفت اصلا دوست ندارم یاد اوریش کنم پدرش رو به اجبار به جنگ اورده بودن و خاطراتشو شنیده بود ازش...تعریف کن برام چجوریه که مزایا میگیرن

بله متاسفانه😭😭

عربی بلدی؟

بله متاسفانه😭😭

من عربی بلدم شما اگه واقعا ساکن عراق هستید حتی قسمت کرد نشین و حتی اگه ایرانی هم باشین باید عربی بلد باشین لطفا جواب منو عربی بده تا صحت پست بالا برام مشخص بشه اگه واقعا راست میگی چون بنده روی مسائل اینچنینی کشور بشدت حساسم و حدسم به اینه ک شما بحای جو رو متشنج کنی!

من عربی بلدم شما اگه واقعا ساکن عراق هستید حتی قسمت کرد نشین و حتی اگه ایرانی هم باشین باید عربی بلد ...

شما اگه اطلاعاتتون بالا باشه میدونین که منطقه کورد نشین زبان رسمیش کوردیه وعربها حتی اگه بخوان بیان توش باید مجوز بگیرن چون حکومت جداگانه داره.لطفا در مورد هر جیزی با قاطعیت اظهار نظر نکنین

اونایی که واسه عراق جنگیدن و شهید شدن یه چیزی بعنوان قرامت از ایران میگیرن ،ایرانم واسه اینکهرقدرتشو ...

مضحک وخنده داره جوونای ایرانی و عراقی باهم دارن تو سوریه مثل دوتا برادر بخاطر دینشون میجنگن اونوقت شما حرف از غرامت میزنی😂 کی این خزعبلاتو بهت یاد داده خواهر عربیم که بلد نیستی نکنه زبونم لال جاسوس ماسوس جیزی باشی برای متشنج کردن جو اونده باشی😂